Zakelijk

Aevitae zorgverzekering

Waarom Aevitae zorgverzekering
Aevitae zorgverzekering afsluiten. Lees hier alles over de Aevitae zorgverzekering. Vergelijk zorgverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Een zorgverzekering van Aevitae zorgt voor een dekking tegen de kosten van medische zorg. Aevitae biedt zorgverzekeringen aan en beschikt over vier risicodragers voor hun zorgverzekeringen: VGZ, Avéro Achmea, a.s.r en Cares. Aevitae is een kleinere verzekeraar die zorg biedt voor iedereen. Bij Aevitae is iedereen, met welke zorg ook nodig is, welkom.

Basisverzekering van Aevitae

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Nederland is een verzorgingsstaat, waardoor de zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar is. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken met de zorgverzekering van Avitae:

 • Huisarts
 • Medisch specialisten
 • Kraamzorg
 • Ziekenvervoer
 • Verloskundige
 • Geneesmiddelen

Aanvullende verzekeringen van Aevitae

Aevitae biedt ruime mogelijkheden aan voor aanvullende zorgverzekeringen. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van alternatieve zorg? Of heb jij behoefte aan fysiotherapeutische zorg? Dan is het mogelijk om een aanvullende verzekering bij Aevitae af te sluiten. Als je een aanvullende verzekering van Aevitae hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Aevitae zijn er 3 aanvullende verzekeringen.

 • Aevitae Basic Pakket
 • Aevitae Plus Pakket
 • Aevitae Extra pakket

Premie van Aevitae zorgverzekering

De kosten van een Aevitae zorgverzekering verschillen per verzekeraar. Bij zorgverzekeringen is het zo dat verzekeringen van verzekeraars verschillen in keuzevrijheid. Dit betekent dat je als verzekeringsnemer zelf kan bepalen van welke zorgverleners je gebruik maakt. In de meeste gevallen geldt er: Des te ruimer de keuzevrijheid voor zorgverlening, des te hoger de premie. Daarnaast hangt de hoogte van de premie voor de zorgverzekering ook af van de aanvullende dekkingen die je neemt. Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Aevitae dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Aevitae.

Opzeggen Aevitae zorgverzekering

Het opzeggen van je zorgverzekering kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van Aevitae opzeggen.

Tussentijds opzeggen

In sommige situaties kan je je zorgverzekering tussentijds opzeggen. Dit kan in de volgende situaties:

 • Voor een lange tijd werken, studeren en of wonen in het buitenland
 • De poliswaarden veranderen in je nadeel
 • Je kind wordt 18 jaar of je gaat scheiden
 • Je collectief verzekerd bent maar van baan verandert

Afsluiten Aevitae zorgverzekering

Het afsluiten van een Aevitae zorgverzekering kan gemakkelijk online. Je kan via Verzekering.nl een zorgverzekering van Aevitae afsluiten. Kom je er niet uit? Of heb je hulp nodig? Dan kan je altijd gebruik maken onze adviseurs. Neem gerust contact met ons op.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Aevitae voor jou de beste keuze. Verzekering.nl biedt ruime keuzemogelijkheden voor het afsluiten van een goede zorgverzekering. Wij bieden namelijk een groot aantal verzekeraars van zorgverzekeringen aan. Zo heb jij voldoende mogelijkheden om een zorgverzekering te kiezen die goed bij je past. Bekijk welke zorgverzekeringen wij aanbieden met behulp van de knop hieronder.

Vergelijk zorgverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven