Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Dé zorgverzekering voor studenten

Vergelijken, afsluiten, besparen!

Je kunt nog overstappen van zorgverzekeraar tot 31 december 2020!

Iedere Nederlander is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten; ook studenten! Hoewel elke zorgverzekeraar hetzelfde basispakket heeft, verschillen de premies erg van elkaar. Genoeg reden om zorgverzekeraars te vergelijken. Vergelijk nu en kies de goedkoopste en beste zorgverzekeraar voor jou.

Niet alleen door het vergelijken van zorgverzekeraars kun je geld besparen. Wist je bijvoorbeeld dat je vele euro’s kunt overhouden door voor een naturapolis te kiezen? Dit en nog meer weetjes over:

  • verschillende polissen;
  • eigen risico;
  • en aanvullende verzekeringen

vind je hieronder!

Alles wat je als student moet weten over zorgverzekeringen

Welke soorten zorgverzekeringen zijn er?

In totaal zijn er drie verschillende soorten zorgverzekeringen: de natura-, restitutie en combinatiepolis. Benieuwd wat dit inhoud? Vind snel uit welke polis het goedkoopst is.

Hoe kan ik mijn premie verlagen?

Naast geld besparen door het kiezen van een goedkope zorgverzekeraar, kun je je premie ook zelf verlagen. Dit kun doen door je eigen risico te verhogen, hoe tegenstrijidig dat ook klinkt. Alle voor- en nadelen van het verhogen van je eigen risico vind je in ons blog!

Verzekerd van zorg met een aanvullende verzekering

Ben jij tijdens het stappen door je enkel gegaan of slik je een anticonceptiemiddel? Ben je op je bril gaan zitten en kan je het bord in de les niet goed lezen? Vaak nemen mensen die extra zorg nodig hebben een aanvullende zorgverzekering. Door het nemen van een aanvullende zorgverzekering kun je onder andere hier veel geld op besparen. Kom erachter welke aanvullende zorgverzekeringen bij jou passen en bespaar!

Tip: vergelijk nu jouw zorgverzekering!

Door nu verschillende zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken, bespaar je tot wel €100 op je premie in 2021. Kun je net weer dat drankje extra van kopen :)

Waarom wij?

Verzekering.nl is een onafhankelijk bedrijf dat met jou meedenkt bij het vinden van verzekeringen, passend bij jou! We trekken geen één van de verzekeraars waar wij mee samenwerken voor, maar denken enkel aan jouw wensen. Ook zorgen we ervoor dat het aanbod van verzekeringen continue up-to-date is. Het enige wat jij dus moet doen om de goedkoopste en beste zorgverzekeraar te vinden die bij jou past is onze vergelijker invullen; wij regelen de rest.

Kom je er niet helemaal uit?

We helpen je graag verder!

1 Vul je gegevens en dekkingswensen in
2 Vergelijk en kies de beste voor jou
3 Vraag je nieuwe zorgverzekering aan
4 Wij regelen gratis je overstap

Vergelijk de beste verzekeraars

© copyright