Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Polispakket

verzekeringen

Polispakket

Polispakket is een verzekeraar die gespecialiseerd is in het online afsluiten van verzekeringen. Bij Polispakket kun jij een gemakkelijk en eenvoudig via hun website polispakketten bekijken en afsluiten. Polispakket biedt verzkeringen voor auto, motor, huis en inboedel. Jij kunt zelf jouw polispakket samenstellen en vervolgens probeert Polispakket binnen enkele minuten uw aanvraag te accepteren, waardoor u snel kunt zien of u verzekerd bent.

Contactgegevens Polispakket

Telefoonnummer: 040 851 37 52
Bezoekadres: Vaalserbergweg 313, 5628 CH, Eindhoven
Postadres: Postbus 1097 - 5602 BB - Eindhoven

Welke verzekeringen heeft Polispakket?

Met een aansprakelijkheidsverzekering van polispakket bent u wereldwijd verzekerd. Naast uzelf zijn ook uw gezin en uw huisdieren meeverzekerd. In de polisvoorwaarden kunt u terug vinden wanneer u wel en wanneer u niet verzekerd bent.

Het ...

Polispakket biedt 3 soorten autoverzekeringen aan. WA, WA-plus en allrisk. Hieronder vindt u wat is verzekerd bij elke soort dekking.

WA: Schade veroorzaakt door u bij anderen.

WA-Plus: Schade veroorzaakt door u bij anderen, schade a...

Met een polispakket inboedelverzekering bent u niet onderverzekerd. Uw spullen zijn tijdens verhuizing ook meeverzekerd en ook wat in bijgebouwen staat is automatisch meeverzekerd. Telefoons en tablets vallen niet binnen de basisdekking. Hiervoor ...

Met een motorverzekering van polispakket heeft u keuze uit 3 mogelijkheden: WA, WA-plus en All-risk. Uw accessoires zijn meeverzekerd tot een bedrag van €1500,-.

WA: Schade veroorzaakt door u bij anderen.

WA-Plus: Schade veroorzaak...

Met een opstalverzekering van polispakket verzekert u uw woning tegen eventuele schade. Uw glazen zijn standaard meeverzekerd met het basispakket en ook uw eventuele bijgebouwen vallen binnen dit basispakket.

Het liefst werken we samen met...

Met een rechtsbijstandverzekering van polispakket krijgt u deskundige hulp wanneer u in een conflict belandt. Ook bieden zij een gratis juridische helpdesk aan en hebben zij 450 juristen in dienst.

Het liefst werken we samen met alle verze...

Met de doorlopende reisverzekering van polispakket bent u het gehele jaar door verzekerd tegen ongelukken in het buitenland. Binnen het standaard reispakket vallen: SOS diensten, verloren bagage en medische kosten. Daarbovenop kunt u nog kiezen vo...


© copyright