Zakelijk

ACSI

Waarom ACSI
ACSI is al actief sinds 1965 en is een vooraanstaande specialist op het gebied van kamperen. De organisatie biedt een uitgebreid scala aan verzekeringen om kampeerders te beschermen in diverse situaties.

ACSI

ACSI Verzekeringen B.V. is een samenwerking tussen ACSI en Den Hartog Financiële Diensten, een betrouwbare partner met meer dan 75 jaar ervaring in verzekeringen. Deze bundeling van krachten stelt hen in staat om kampeerders nog beter van dienst te zijn, met verzekeringen die hen beschermen tijdens hun reizen, thuis en op vakantie.

Waarom kiezen voor ACSI?

Het doel is om kampeerders een fantastische kampeervakantie te bieden. Dit realiseren ze door kampeerders te voorzien van waardevolle informatie over campings, kamperen, kampeervakanties en reizen in het algemeen. Al meer dan 50 jaar zijn hun dé expert op het gebied van kamperen in Europa. Ze helpen kampeerders niet alleen met onze vertrouwde groene campinggidsen, maar ook met kampeermiddelverzekeringen. Daarnaast bieden ze ook andere schadeverzekeringen aan. Zo regel je alles bij ACSI rondom jouw (kampeer)vakantie onder één dak!

Hoe gaan ze te werk?

Via ACSI Verzekeringen kun je schadeverzekeringen afsluiten voor thuis, onderweg en op vakantie. De verzekeringen die zij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd en speciaal afgestemd op de wensen van kampeerders. 

ACSI begrijpt wat een goede verzekering voor kampeerders inhoudt, of het nu gaat om jouw camperverzekering met essentiële dekkingen of het schrappen van onnodige opties. Daarom bieden ze enkel de meest relevante dekkingen aan voor jouw auto, camper, en caravan. Maar ook voor jouw woonhuisverzekeringen ben je hier aan het juiste adres. 

ACSI Verzekeringen

Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, ze begrijpen het belang van een goede verzekering die jouw gemoedsrust waarborgt. Daarom heeft ACSI samen met Den Hartog Financiële Diensten het meest complete verzekeringspakket voor kampeerders samengesteld, met in totaal negen schadeverzekeringen die jou beschermen in diverse situaties.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 – 747 04 70

E-Mail: contact@acsi.eu
Bezoekadres: Geurdeland 9, 6673 DR Andelst, Nederland

Postadres: ACSI Publishing BV: Postbus 34, NL-6670 AA Zetten, Nederland

Welke verzekeringen heeft ACSI?

Particulier


Met de caravanverzekering van ACSI ben je het hele jaar uitgebreid verzekerd voor zowel je caravan als je vouwwagen. Met de caravanverzekering van ACSI dek je schade aan je eigen caravan.  Waarom kiezen voor ACSI caravanverzekering Het afsluiten van een caravanverzekering van ACSI kan veel voordelen met zich meebrengen. ACSI biedt een caravanverzekering aan die […]
Lees verder Direct aanvragen
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven