Zakelijk

ACSI caravanverzekering

Waarom ACSI caravanverzekering
Met de caravanverzekering van ACSI kun je met een gerust hart op pad.

Met de caravanverzekering van ACSI ben je het hele jaar uitgebreid verzekerd voor zowel je caravan als je vouwwagen. Met de caravanverzekering van ACSI dek je schade aan je eigen caravan. 

Waarom kiezen voor ACSI caravanverzekering

Het afsluiten van een caravanverzekering van ACSI kan veel voordelen met zich meebrengen. ACSI biedt een caravanverzekering aan die is afgestemd op jouw individuele omstandigheden en voorkeuren. Als je jouw caravan bij ACSI verzekert in combinatie met een doorlopende reisverzekering, ontvang je 3% korting. Hiermee krijg je ook de mogelijkheid om de (elektrische) fiets(en) kosteloos mee te verzekeren. Als je de caravan verhuurt, blijft de dekking van je eigen gekozen caravanverzekering geldig bij de caravanverzekering van ACSI. Met de opties ‘Hulpverlening’ en ‘Vervangend vervoer’ kun je aanspraak maken op een vervangende caravan als je eigen caravan tot 7 dagen voor vertrek uitvalt. Als je een eigen risico hebt, kun je bij ACSI profiteren van korting wanneer je de schade laat herstellen bij een van de aangesloten herstelbedrijven van ACSI.

Jouw caravanverzekering met ACSI

De caravanverzekering van ACSI voorziet in dekking voor schade aan je caravan, evenals schade die ontstaat door je caravan wanneer deze niet is gekoppeld. Met deze verzekering van ACSI ben je beschermd tegen verschillende situaties, waardoor je met een gerust hart op vakantie kan, waaronder:

  • Schade als gevolg van gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag, explosies en stormen.
  • Schade aan de spullen van je caravan, maar dit geldt alleen als je caravan duidelijk was afgesloten met goedgekeurde sloten.
  • Bij de caravanverzekering kan je kiezen uit verschillende aankoopwaarderegelingen van 1, 3 of 5 jaar. 
  • Bij reparaties heb je de vrijheid om te kiezen waar je de schade laat herstellen en als je kiest voor een van de aangesloten herstelbedrijven van ACSI, wordt je eigen risico met €75,- verlaagd. 
Aanvullende dekkingen caravanverzekering

Naast de caravanverzekering van ACSI heb je ook de mogelijkheid om aanvullende dekkingen te kiezen, zoals:

  • Hagelschade dekking
  • Bescherming voor schade aan je uitrusting, bijvoorbeeld een voortent, luifel of schotelantenne. 
  • Pechhulp
  • Diefstal of total loss dekking
  • Vergoeding van de kosten voor het huren van een vervangende caravan voor maximaal 30 dagen in geval van schade of pech.

Vergelijken caravanverzekering via Verzekering.nl

Het is slim om op zoek te gaan naar een caravanverzekering die niet alleen goed bij jouw behoeften past, maar ook binnen je budget valt. Wij staan klaar om je hierbij te assisteren, we vergelijken verschillende caravanverzekering, waaronder de caravanverzekering van ACSI. Op de website van Verzekering.nl vind je uitgebreide informatie over diverse caravanverzekeringen. Verzekering.nl staat bekend om haar objectieve, professionele en vooral onafhankelijke benadering bij het vinden van de meest betaalbare verzekering die perfect bij jou past. We zijn hier om je te helpen om de beste keuze te maken.

Vergelijk caravanverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven