Allianz Verzekeringen

Waarom Allianz Verzekeringen
De Allianz group is één van de grootste verzekeraars in de wereld en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in München.

Allianz Verzekeringen

De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars in de wereld en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in München. Met haar 85 miljoen klanten in ruim 70 landen is Allianz dan ook wel een wereldleider in verzekeringen. Verspreid over alle landen heeft Allianz ruim 140.000 medewerkers. Allianz moedigt iedereen aan om zijn of haar ambities na te streven. De missie is om de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. In Nederland valt Allianz onder Allianz Benelux samen met België en Luxemburg.

Contactgegevens Allianz Nederland

Telefoonnummer: 088-5772828
Bezoekadres: Coolsingel 120, 3012 AG Rotterdam
Postadres: Postbus 761, 3000 AT Rotterdam

Welke verzekeringen heeft Allianz Verzekeringen?

Particulier


Met de aansprakelijkheidsverzekering van Allianz bent u beschermd tegen schade aan andermans spullen waar u, uw gezin of uw eigendommen verantwoordelijk voor zijn. Dit geld ook voor letsel.
Lees verder
Met de autoverzekering van Allianz bent u altijd veilig op weg, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onvoorziene kosten.
Lees verder
Met de autoverzekering van Allianz bent u altijd veilig op weg, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onvoorziene kosten.
Lees verder
De motorverzekering van Allianz past bij ieders persoonlijke situatie. U bent 24 uur per dag verzekerd van de hulp van de Alarmcentrale.
Lees verder
Met de opstalverzekering van Allianz zijn uw huis en bijgebouwen verzekerd tegen de gevolgen van brand-, storm-, en waterschade.
Lees verder
Met de rechtsbijstandverzekering van Allianz bent u verzekerd van hulp bij een juridisch conflict. Dit gaat om bijvoorbeeld een echtscheiding of een conflict met uw buurvrouw over de erfgrens.
Lees verder
De doorlopende reisverzekering van Allianz biedt u een onbezorgde vakantie. U kunt kiezen uit een doorlopende of een kortlopende reisverzekering.
Lees verder
Met de scooterverzekering van Allianz kunt u zich verzekeren met een uitgebreide dekking.
Kies voor zekerheid met de AOV van Allianz.
Bekijk verzekering
Een overlijdensrisicoverzekering bij Allianz zorgt voor financiële zekerheid voor je nabestaanden en kan al vanaf een paar euro per maand.
Lees verder Bekijk verzekering
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven