Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Allianz autoverzekering

Een van de grootste verzekeraar ter wereld is Allianz. In Nederland is Allianz ook een bekend naam, met name als het gaat om een autoverzekeringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Allianz een verzekering afsluiten. Ook is er de mogelijkheid om een aanvullende verzekering af te sluiten zoals pechhulp in zowel binnen als buitenland, rechtsbijstandsverzekering en inzittendeverzekering.

Met de autoverzekering van Allianz ben je verzekerd van hulp onderweg. Allianz combineert goede voorwaarden met een lage premie. Zo kan je altijd zorgeloos en veilig op weg, zonder onvoorziene kosten. Bij schade heb je altijd recht op vervangend vervoer en jouw no-claim korting kan oplopen tot wel 85%. Lees hieronder meer over het afsluiten van een autoverzekering bij Allianz.

Vergelijk autoverzekeringen

De premie van een autoverzekering bij ALLIANZ

De premie die je betaalt bij het hebben van een autoverzekering bij ALLIANZ verschilt per situatie. De hoogte van je premie hangt namelijk onder ander af van je woonplaats, je leeftijd, je auto, en ook je schadevrije jaren.

Als je wilt weten welke premie jij moet betalen en of er niet meer voordeligere autoverzekeringen zijn, dan kun jij op onze site het gehele aanbod van autoverzekeringen vergelijken.

De dekking van autoverzekeringen bij ALLIANZ

De ALLIANZ biedt een paar verschillende soorten dekking bij hun autoverzekeringsaanbod. Je bent wettelijk verplicht om je auto minimaal WA te verzekeren. Je kan ook een ruimere autoverzekering nemen. Dit is vaak een verstandige keuze. Als je een ruimere autoverzekering wilt kan je kiezen voor vier opties bij Allianz, namelijk:

WA-verzekering

  • Dekt schade die jij met jouw auto bij anderen veroorzaakt

WA + Beperkt Casco

  • Dekt schade aan jouw eigen auto buiten jouw schuld, zoals ruitschade, brand en natuurschade (hagel, storm)
  • Diefstal is ook verzekerd

WA Volledig Cascoverzekering

  • Dekt alle schades aan jouw auto
  • Ook als jij die zelf per ongeluk heeft veroorzaakt

Aanvullende dekking

  • Pechhulp
  • Rechtsbijstand
  • Schadeverzekering

ALLIANZ aanvullende autoverzekeringen

Verder heeft ALLIANZ ook nog eens aanvullende autoverzekeringen. Met deze verzekeringen breid je de dekking uit van je autoverzekering. Hierdoor kan je autoverzekering nog beter aanpassen op jouw persoonlijke situatie.

Schade melden autoverzekering ALLIANZ

Als er schade wordt gereden dan moet de autoschade vermeld worden bij ALLIANZ. Dit wordt gedaan door een schadeformulier van ALLIANZ in te vullen. Er zijn verschillende manieren hoe deze melding gedaan kan worden:

Schade melden via de post

Bij deze optie wordt er een kopie gemaakt van het volledig ingevulde schadeformulier. De voor- en achterkant dienen gekopieerd te worden. Dit moet dan met de post naar ALLIANZ gestuurd worden.

Schade melden via de app

Bij deze optie moet je de app van ALLIANZ downloaden op je smartphone. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel in de app.

Schade melden via het internet

Bij deze optie moet je naar je persoonlijke omgeving op de website van ALLIANZ inloggen. Nadat je bent ingelogd op de site kun je de autoschade snel en gemakkelijk melden.

Autoverzekering afsluiten bij ALLIANZ

Ben je benieuwd naar of een autoverzekering van ALLIANZ past bij jouw situatie? Op onze site vergelijk je eenvoudig en snel autoverzekeringen van onder andere ALLIANZ. Met de handige filters krijg je overzicht van de best passende autoverzekeringen. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je bij Verzekering.nl

De Contactgegevens van ALLIANZ

Postadres: Postbus 64, 3000 AB Rotterdam

Telefoonnummer klantenservice: 010-454 19 11

Vergelijk autoverzekeringen


© copyright