Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Allianz aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Allianz ben je verzekerd tegen ongelukken die om een klein hoekje zitten. Als je aansprakelijk bent voor het letsel of de schade, kan je voor een groot kostenplaatje komen te staan. Met deze verzekering kan jij je daarvoor behoeden.

Wat is verzekerd?

verzekerd
• Aan personen of spullen
• Door een Vriendendienst
• Door jouw woning
• Door vrijwilligerswerk
• Door jouw huisdier
• Aan geleende spullen

Niet verzekerd:
Schade aangericht met opzet
Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
Schade door wapens
Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

Eigen risico
Bij Allianz heb je standaard een eigen risico van €100,-. Dit wordt gedaan zodat je korting krijgt op je premie. Er wordt dan wel minder schade uitgekeerd.

Voor hoeveel verzekerd?
Er wordt bij Allianz voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €1.250.000. Je kan dit later ook nog aanpassen naar €2.500.000. Hierna ga je wel een hogere premie betalen.

Wil je meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering bij Allianz ga dan naar de site van Allianz.

Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekering
Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan Aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een Aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk verzekering


© copyright