Particulier

Allianz inventaris en goederenverzekering

Waarom Allianz inventaris en goederenverzekering
Met de Allianz inventaris en goederenverzekering ben je gedekt voor schade aan de bedrijfsmiddelen die ontstaan door brand, storm, diefstal of vandalisme.

Inventaris en goederen zijn een grote investering en van enorm belang voor de bedrijfsvoering van ondernemingen. Schade of diefstal van de inventaris en goederen is ongewenst en kan vervelende gevolgen hebben, doordat er een groot geld bedrag in is geïnvesteerd. Zonder één van de twee wordt het lastig om de werkzaamheden uit te voeren. De Allianz inventaris- en goederenverzekering is daarom uitstekende keuze voor bedrijven om hun waardevolle bedrijfsmiddelen en goederen te beschermen tegen verschillende risico’s. Het type onderneming maakt niet uit en of je nu een kleine ondernemer bent met of een groter bedrijf, deze verzekering biedt dekking op maat voor jouw specifieke behoeften.

De inventaris- en goederenverzekering van Allianz is ontworpen om de financiële gevolgen van schade aan je bedrijfsmiddelen en goederen te dekken. De verzekering dekt verschillende soorten schade gaan, zoals brand, inbraak, waterschade, stormschade en vandalisme. Met deze verzekering kun je met vertrouwen je bedrijf runnen, wetende dat je financieel beschermd bent tegen onvoorziene omstandigheden.

Onder de inventaris vallen onder andere kantoormeubelen, computers, elektronische apparatuur, machines en andere bedrijfsmiddelen die je voor je dagelijkse bedrijfsactiviteiten gebruikt. Deze bedrijfsmiddelen zijn een grote investering en het verlies ervan kan een grote impact hebben op je bedrijfsvoering. Met de Allianz inventarisverzekering kun je deze bedrijfsmiddelen beschermen tegen schade, diefstal of verlies.

Is de Allianz inventaris & goederenverzekering geschikt voor mijn bedrijf?

De Allianz  inventaris- en goederenverzekering is geschikt voor elk bedrijf dat zijn bedrijfsmiddelen en goederen wilt beschermen. Of je nu een klein bedrijf hebt met een fysieke winkel of een groter bedrijf met uitgebreide voorraad en inventaris, deze verzekering kan aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Voor bepaalde type ondernemingen is de Allianz inventaris- en goederenverzekering nog meer van belang. Hierbij kun je denken aan bedrijven in de detailhandel, horeca, productie, groothandel en distributie, en dienstverlenende sectoren. Deze bedrijven hebben vaak een grote investeringen moeten door voor inventaris en hebben een continue voorraad van goederen. Het beschermen van deze bedrijfsmiddelen en goederen is van belang om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Het afsluiten van een inventaris en goederenverzekering wordt daarom enorm aangeraden.

Het taxeren van de bedrijfsmiddelen is ook van belang, voordat je de verzekering afsluit. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je een volledig overzicht hebt van al je verzekerde items en de waarde ervan. De waarde speelt namelijk een rol bij het verzekerde bedrag. Wanneer je waarde hoger is dan het verzekerde bedrag, maak je onnodig verlies zodra er schade is. Er wordt daarom geadviseerd om een specialist de bedrijfsmiddelen te laten taxeren.

Allianz inventaris en goederenverzekering afsluiten

Voor interesse in de Allianz inventaris en goederenverzekering verwijzen we je door naar het offerteverzoek. De verzekeringsadviseurs van EVR zullen contact opnemen en advies geven over het afsluiten van de verzekering. Tijdens het vrijblijvende gesprek zullen de wensen en behoeften in kaart worden gebracht, zodat er een passende verzekering wordt afgesloten.

 

 

 

 

Scroll naar boven