Zakelijk

De Laatste Eer

Waarom De Laatste Eer
De Laatste Eer biedt je zekerheid en vertrouwen dat alles goed gereld is voor je afscheid en voor je nabestaanden, dit zorgt voor veel rust.

De Laatste Eer

De Laatste Eer (DLE) is een uitvaartverzekeraar. Van oudsher was DLE een begrafenisonderneming. In 1883 is dit een begrafenisvereniging geworden. De oprichting is ontstaan vanuit de wens om de buren te ontzien van hun zorgplicht en dit door deskundigen te laten regelen. De naam is gekozen omdat er aan de overledene nog één laatste eer moest worden bewezen, namelijk de uitvaart. 

Waar staat DLE voor

DLE staat voor openheid en transparantie. Zij willen duidelijkheid, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. De uitvaartverzekering bedraagt een vast afgesproken bedrag dat wordt uitgekeerd. Hierbij weet je zeker wat je nabestaanden zullen ontvangen bij overlijden. Een vast bedrag en een vaste premie voor een vaste looptijd. Dit is heel duidelijk en heel transparant.

Werkwijze DLE

De Laatste Eer gelooft in persoonlijk contact met de klant. Bij DLE ben je geen nummertje. Er komt meer kijken bij een uitvaart en de kosten hiervan dan wat veel mensen denken. Bij DLE lichten ze graag alle verschillende uitvaartverzekeringen toe in een persoonlijk gesprek. Omdat bij DLE persoonlijk contact, advies en maatwerk centraal staan, hebben ze hier ook werknemers met de juiste diploma’s en vergunningen voor in dienst. 

Waarom De Laatste Eer 

Met DLE heb je zekerheid en vertrouwen dat alles goed gereld is voor je afscheid en voor je nabestaanden, dit zorgt voor veel rust. De klant staat centraal, zo is het geen call-center. Als je belt, heb je gelijk een medewerker aan de telefoon. DLE is gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen en is regionaal werkzaam. Daarom kan iedereen ze makkelijk bereiken.

Contactgegevens

Postadres: Postbus 126, 8330 AC Steenwijk

Bezoekadres: Kornputsingel 40 – 42a, 8331 JV Steenwijk

E-mail: info@dle-verzekering.nl

Telefoonnummer: 0521-513660

Welke verzekeringen heeft De Laatste Eer?

Particulier


De Laatste Eer, ook wel bekend als DLE uitvaartverzekeringen, staat voor zekerheid en vertrouwen. De Laatste Eer Steenweek is van oorsprong ontstaan uit de zogeheten ‘burenplicht of ‘noaberplicht’ in 1833. Uit de wens om buren te ontlasten van de zorgplicht over overledenen door dit over te laten aan specialisten, ontstond er uiteindelijk in 1833 een […]
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven