Zakelijk

De Laatste Eer uitvaartverzekeraar

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties
Waarom De Laatste Eer uitvaartverzekeraar
De Laatste Eer uitvaartverzekering afsluiten. Vergelijk uitvaartverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw uitvaart via Verzekering.nl

De Laatste Eer, ook wel bekend als DLE uitvaartverzekeringen, staat voor zekerheid en vertrouwen. De Laatste Eer Steenweek is van oorsprong ontstaan uit de zogeheten ‘burenplicht of ‘noaberplicht’ in 1833. Uit de wens om buren te ontlasten van de zorgplicht over overledenen door dit over te laten aan specialisten, ontstond er uiteindelijk in 1833 een onderlinge vereniging voor begrafenissen. In het jaar 1935 groeide De Laatste Eer uit tot een uitvaartorganisatie. Inmiddels heeft DLE  uitvaartverzekering zich ontwikkeld tot een volwaardige verzekeraars met ruim 14.000 verzekerden in Nederland.

Waarom kiezen voor De Laatste Eer uitvaartverzekeringen?

DLE uitvaartverzekeringen neemt de termen ‘zekerheid’ en ‘vertrouwen’ als uitgangspunt in hun bedrijfsactiviteiten. Hierbij staat de persoonlijke wens van de verzekerden centraal, en worden de gemaakte afspraken werkelijk vastgelegd. Dit geldt niet slechts voor je persoonlijke wensen en behoeften, maar ook voor het verzekerde bedrag en de premie gedurende de gehele looptijd. De Laatste Eer uitvaartverzekering heeft een vertrouwde naam, en heeft al ruim 130 jaar ervaring op het gebied van uitvaart.

De Laatste Eer uitvaartverzekering is lokaal

DLE uitvaartverzekering is voornamelijk actief in de midden-regio van Nederland. Doordat zij lokaal actief zijn, weten zij precies ‘hoe het hier werkt’. Op deze manier kan er een passende oplossing gevonden voor je persoonlijke uitvaartwensen. In grote lijnen is het gebied waarin De Laatste Eer uitvaartverzekering actief is van Heereveen tot Zwolle en Emmeloord tot Hoogeveen.

Unieke voordelen van De Laatste Eer

Iedereen leidt een eigen leven, met een eigen verhaal. In dat op zicht is elk individu uniek en bijzonder. Hier houdt De Laatste Eer rekening door jouw persoonlijke wensen en behoeften centraal te stellen bij het vormgeven van je uitvaartverzekering. Door open, transparant en duidelijk te zijn met verzekerden, wilt De Laatste Eer ervoor zorgen dat alle gemaakte afspraken nagekomen worden. Op deze manier weten verzekerden exact waar ze aan toe zijn.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een uitvaartverzekering die draait om zekerheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht? Kies voor De Laatste Eer uitvaartverzekeringen. Jouw unieke wensen en behoeften staan bij De Laatste Eer centraal. Neem nu de eerste stap naar gemoedsrust en sluit jouw uitvaartverzekering af met De Laatste Eer. Vergelijk nu op Verzekering.nl en ontdek hoe De Laatste Eer jou kan helpen met een uitvaartverzekering die bij jou past. Klik hieronder om binnen enkele minuten uitvaartverzekeringen te vergelijken.

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven