ZieZo

Waarom ZieZo
ZieZo is de voordelige verzekering van het Zilveren Kruis. Zilveren Kruis verzekert 3,3 miljoen Nederlanders van zorg en koopt voor 5 miljoen verzekerden zorg in.

ZieZo

ZieZo is de voordelige verzekering van het Zilveren Kruis. Zilveren Kruis verzekert 3,3 miljoen Nederlanders van zorg en koopt voor 5 miljoen verzekerden zorg in. Zilveren Kruis is hiermee één van de grootste verzekeraars van Nederland. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis staat haar klanten altijd bij met raad en daad. Door te helpen bij het vinden en regelen van de zorg, die het best passend is voor de klant. En door ondersteuning bij een zo vitaal mogelijk leven. ZieZo werkt volledig online waardoor de kosten laag blijven. ZieZo biedt basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Contactgegevens ZieZo

Telefoonnummer: 0900-0400309
Postadres: Postbus 444, 2300 AK Leiden

 

 

Welke verzekeringen heeft ZieZo?

Particulier


Met de zorgverzekering van ZieZo regel je alles online waardoor zij je een scherpe premie kunnen aanbieden. Met ZieZo Basis kan je terecht bij alle gecontracteerde ziekenhuizen in Nederland voor een 100% vergoeding. Ook bij de gecontracteerde zorgverleners is er een 100% vergoeding. Kies voor de zorgverzekering van ZieZo en verzeker jezelf voor goede zorg, […]
Lees verder Direct aanvragen
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven