Zakelijk

Dierenverzekering.nl

Waarom Dierenverzekering.nl
Dierenverzekeringen.nl biedt verzekeringen aan voor jouw huisdieren. Niet geheel verrassend is Dierenverzekering.nl een verzekeraar die zich puur richt op het verzekeren van je favoriete huisdier.

Dierenverzekering.nl

Heb jij een huisdier? Dan is Dierenverzekering.nl misschien iets voor jou. Dierenverzekering.nl biedt verzekeringen aan voor jouw huisdieren. Niet geheel verrassend is Dierenverzekering.nl een verzekeraar die zich puur richt op het verzekeren van je favoriete huisdier. Bij deze verzekeraar kun je honden en katten verzekeren en zijn alle rassen en kruisingen welkom. De verzekeraar werkt met een zogeheten digitale polismap waardoor je makkelijk je polis online in kunt zien. Er is keuze uit een drietal pakketten welke je nog kunt uitbreiden met aanvullende dekkingen.

Contactgegevens Dierenverzekering.nl

Telefoonnummer: 072-2029327
Bezoekadres: Bergweidedijk 38, 7418 AA Deventer
Email: info@dierenverzekering.nl

Welke verzekeringen heeft Dierenverzekering.nl?

Particulier


U kunt uw hond of kat kunt verzekeren bij Dierenverzekering.nl. Met de dierenverzekering bent u verzekerd voor ongelukken met uw favoriete huisdier. Er wordt bij deze dierenverzekeraar gewerkt met een wachttijd van 30 dagen en een vrije keus van dierenarts. Dierenverzekering.nl kent drie mogelijke pakketten. Basis 50% Maximale vergoeding van € 2.500,- per jaar Consulten […]
Lees verder Direct aanvragen
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven