IZZ

Waarom IZZ
IZZ is de gespecialiseerde zorgverzekeraar voor werkgevers en werknemers in de zorg. IZZ heeft aanvullende pakketten, speciaal voor zorgmedewerkers.

IZZ

IZZ is de gespecialiseerde zorgverzekeraar voor werkgevers en werknemers in de zorg. De verzekeraar heeft aanvullende pakketten, speciaal gericht op de wensen van zorgmedewerkers. IZZ heeft geen winstoogmerk. Het doel van IZZ is om de zorgverzekering voor zorgmedewerkers vorm te geven en te organiseren. Op deze manier wil IZZ actief bijdragen aan de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers. Als de belangrijkste zorgverzekeraar voor de zorg heeft IZZ inzicht in het zorggebruik van zorgmedewerkers. Mensen die in de zorg werken lopen meer risico op bepaalde gezondheidsproblemen. De aanvullende pakketten van IZZ zijn afgestemd op de behoefte van zorgmedewerkers. Voorbeelden van deze aanvullende pakketten zijn: ruime vergoedingen voor fysiotherapie en psychologische zorg.

Contactgegevens IZZ

Telefoonnummer: 0900 0274
Bezoekadres: Laan der Verenigde Naties 9, 3316 AK Dordrecht
Postadres: Postbus 25030, 5600 RS Eindhoven

Welke verzekeringen heeft IZZ?

Particulier


Een zorgverzekering van IZZ is een collectieve verzekering voor medische zorg. IZZ werkt samen met CZ en VGZ. IZZ maakt samen met zorgverzekeraars goede afspraken over ander andere de inhoud van de zorgpakketten, de hoogte van de premie en de collectiviteitskorting. Met IZZ kun je rekenen op goede zorg, wanneer je dat nodig hebt. Met […]
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven