Zakelijk

Kingpolis

Waarom Kingpolis
Kingpolis is voor de 7e keer op rij de best getest fietsverzekering en wordt beoordeeld met een 8,2.

Kingpolis

Kingpolis heeft als logo een vogel en niet zomaar een! De ijsvogel staat voor betrouwbaarheid en loyaliteit. Hij staat altijd klaar voor zijn partners en vrienden. Geduldig wacht hij bijna onbeweeglijk en rustig op het juiste moment om met kracht en behendigheid zijn prooi, dat visje, te vangen. Net zoals de IJsvogel, zitten ze bij Kingpolis nooit stil en streven ze voortdurend naar het grootst mogelijke voordeel voor jou. 

Alpina Group

Op 17 september 2021 maakt Kingpolis deel uit van de Alpina Group. De Alpina Group is de nieuwe overkoepelende naam van de Heilbron Groep en de Voogd & Voogd Groep, die op 8 juni 2021 zijn samengegaan. Hierdoor is een nieuwe organisatie ontstaan met de financiële en operationele slagkracht voor voortdurende innovatie. Alpina Group is een landelijk opererende organisatie met sterke regionale roots en internationale ambities. Het is een adviesbureau met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België. Hierdoor behoort de Alpina Group tot de grootste financiële adviesbureaus in Nederland. Samen streven ze naar de top voor het beste resultaat. In alles wat ze doen, streven ze naar het maximale. Door de fusie ontstaat een nieuwe groep met een stevige, ambitieuze en dynamische marktpositie tussen Nederlandse en internationale spelers. Kingpolis werkt ook samen met a.s.r. Nederland en Anker.

 

 

Waarom zou je kiezen voor Kingpolis?

Kingpolis heeft als doel om consumenten die waardevolle producten gekocht hebben, gemoedsrust te bieden door hen te verzekeren tegen risico’s zoals diefstal en schade. De principes van Kingpolis zijn als volgt:

  • Klantgericht: De dienstverlening van is te allen tijde gericht op het voordeel van de klant
  • Betrouwbaar: Betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie staat bij Kingpolis hoog in het vaandel
  • Begrijpelijk: Geen ingewikkelde termen, maar begrijpelijke taal
  • Gunstig geprijsd: Altijd de beste verzekering tegen de meest scherpe prijs
Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 – 744 16 50

E-Mail: info@kingpolis.nl

Bezoekadres: Vissersburen 29, 8531 EB Lemmer, Nederland

Postadres: Kingpolis: Postbus 148, 8530 AC Lemmer, Nederland

Welke verzekeringen heeft Kingpolis?

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven