Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

ZorgDirect

Zorgverzekering

ZorgDirect

Zorgdirect is een zorgverzekeraar in Nederland. Vanaf 2015 is Zorgdirect als nieuwe verzekeraar aangeboden door Salland. ZorgDirect is er voor Nederlanders die tegen een lage premie goed gedekt willen zijn met een zorgverzekering. Zorgdirect is een verzekeraar die onderdeel is van Eno en zo heeft ZorgDirect een groot netwerk, waarbij ze met veel ziekenhuizen en klinieken afspraken hebben gemaakt. Zo heb je bij ZorgDirect een ruime zorgkeuze.

ZorgDirect zorgverzekering

Bij ZorgDirect ben je verzekerd met een ruime dekking voor je zorgverzekering. Je hebt bij ZorgDirect de mogelijkheid om zelf te kiezen van welke zorgverlener je gebruik maakt. Je hebt dus niet gebonden aan de zorgverleners met wie ZorgDirect een contract heeft afgesloten. Voor de hoogte van de uitkering voor zorgverleners die niet contracteert zijn, zijn er door ZorgDirect bepaalde regels opgesteld.

Zorgverlening ZorgDirect

Wil je gebruikmaken van een zorgverlener? Dan kun je bij ZorgDirect zelf je zorgverlener uitkiezen. Met behulp van de zorgzoeker van ZorgDirect kun je zorgverleners vinden, die aangesloten zijn bij het netwerk van ZorgDirect. Met de zorgzoeker kun je gemakkelijk aanbieders van zorg uit jouw omgeving vinden.

ZorgDirect aanvullende verzekering

ZorgDirect is een Nederlandse verzekeraar op het gebied van zorg. Bij ZorgDirect kun je naast je basisverzekering ook aanvullende verzekeringen afsluiten. Je hebt bij ZorgDirect een ruime keuze aan pakketten voor een aanvullende verzekering. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan extra fysiotherapie? Dan kun je bij ZorgDirect een aanvullende verzekering afsluiten. Met de aanvullende verzekeringen extra kun je jezelf onder andere laten dekken voor fysiotherapie, spoedeisende zorg binnen Europa en de anticonceptiepil.

Korting bij ZorgDirect

Bij ZorgDirect kun je korting ontvangen op je premie als je jouw vrijwillig eigen risico verhoogt. Daarnaast heb je bij ZorgDirect ook een collectiviteitskorting. Dit houdt in dat je via je werkgever of organisatie korting krijgt op het bedrag dat je betaalt aan de zorgpremie. Verder kun je ook zorgtoeslag aanvragen, waardoor je ook minder betaalt aan de premie van de zorgverzekering van ZorgDirect.

Contactgegevens ZorgDirect

Telefoonnummer: 088-6877474
Whatsapp: 06-82797020
Postadres: Postbus 166, 7400 AD Deventer

Welke verzekeringen heeft ZorgDirect?

Bij ZorgDirect ben je verzekerd met een ruime dekking voor je zorgverzekering. Je hebt bij ZorgDirect de mogelijkheid om zelf te kiezen van welke zorgverlener je gebruik maakt. Je hebt dus niet gebonden aan de zorgverleners met wie ZorgDirect een ...


© copyright