Zakelijk

ZorgDirect

Waarom ZorgDirect
ZorgDirect is niet langer zelf actief als zorgverzekeraar. ZorgDirect is opgegaan in Salland.

ZorgDirect

ZorgDirect is per 2023 opgegaan in zorgverzekeraar Salland. In 2015 is ZorgDirect als nieuwe verzekeraar van Salland opgestart. ZorgDirect was er voor Nederlanders die tegen een lage premie goed gedekt willen zijn met een zorgverzekering. Inmiddels heeft Salland er voor gekozen om ZorgDirect op te heffen en de klanten bij Salland onder te brengen. De onderstaande informatie wordt niet langer actueel gehouden.

ZorgDirect zorgverzekering

Bij ZorgDirect ben je verzekerd met een ruime dekking voor je zorgverzekering. Je hebt bij ZorgDirect de mogelijkheid om zelf te kiezen van welke zorgverlener je gebruik maakt. Je hebt dus niet gebonden aan de zorgverleners met wie ZorgDirect een contract heeft afgesloten. Voor de hoogte van de uitkering voor zorgverleners die niet contracteert zijn, zijn er door ZorgDirect bepaalde regels opgesteld.

Zorgverlening ZorgDirect

Wil je gebruikmaken van een zorgverlener? Dan kun je bij ZorgDirect zelf je zorgverlener uitkiezen. Met behulp van de zorgzoeker van ZorgDirect kun je zorgverleners vinden, die aangesloten zijn bij het netwerk van ZorgDirect. Met de zorgzoeker kun je gemakkelijk aanbieders van zorg uit jouw omgeving vinden.

ZorgDirect aanvullende verzekering

ZorgDirect is een Nederlandse verzekeraar op het gebied van zorg. Bij ZorgDirect kun je naast je basisverzekering ook aanvullende verzekeringen afsluiten. Je hebt bij ZorgDirect een ruime keuze aan pakketten voor een aanvullende verzekering. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan extra fysiotherapie? Dan kun je bij ZorgDirect een aanvullende verzekering afsluiten. Met de aanvullende verzekeringen extra kun je jezelf onder andere laten dekken voor fysiotherapie, spoedeisende zorg binnen Europa en de anticonceptiepil.

Korting bij ZorgDirect

Bij ZorgDirect kun je korting ontvangen op je premie als je jouw vrijwillig eigen risico verhoogt. Daarnaast heb je bij ZorgDirect ook een collectiviteitskorting. Dit houdt in dat je via je werkgever of organisatie korting krijgt op het bedrag dat je betaalt aan de zorgpremie. Verder kun je ook zorgtoeslag aanvragen, waardoor je ook minder betaalt aan de premie van de zorgverzekering van ZorgDirect.

Contactgegevens ZorgDirect

Telefoonnummer: 088-6877474
Whatsapp: 06-82797020
Postadres: Postbus 166, 7400 AD Deventer

Welke verzekeringen heeft ZorgDirect?

Particulier


De zorgverzekering van ZorgDirect is per 2023 opgegaan in Salland. Wanneer je nu een verzekering bij ZorgDirect hebt en een vergelijk wil maken kun je klikken op onderstaande knop. De onderstaande informatie over de ZorgDirect zorgverzekering is daarom niet langer actueel. Als je een basisverzekering met ruime zorgkeuze wilt afsluiten, dan kan dat bij ZorgDirect […]
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven