De christelijke zorgverzekeraar

Waarom De christelijke zorgverzekeraar
De christelijk zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar die werkt vanuit een christelijke levensstijl. De verzekeraar biedt goede en betaalbare christelijke zorg.

De christelijke zorgverzekeraar

ProLife valt nu onder de nieuwe naam, De christelijke zorgverzekeraar. Ze brengen geloof, zorg en gezondheid samen en staat voor bescherming van het leven. De geschiedenis van De christelijke zorgverzekeraar is doordrenkt van naastenliefde, betrokkenheid en solidariteit. Is deze verzekeraar iets voor jou of toch nog even verder kijken, lees dan nu verder.

Hoewel de wereld en de zorgsector zijn geëvolueerd, blijft hun fundament onveranderd: hun geloof in God. Als christelijke zorgverzekeraar brengen ze geloof, zorg en gezondheid samen, pleiten ze voor levensbescherming en bevorderen ze inzicht, behoud en kwaliteit van christelijke zorg. Ze inspireren mensen ook om geloof en gezondheid een centrale plaats te geven in hun leven, waarbij de Bijbel als hun leidraad dient.

Nieuwe naam

Hoewel ze een nieuwe naam hebben, blijft de christelijke basis onveranderd. De christelijke zorgverzekeraar weerspiegelt nu duidelijk wat je van de verzekeraar kunt verwachten: een zorgverzekeraar die geloof, zorg en gezondheid harmonieus verenigt. De christelijke zorgverzekeraar vormt een gemeenschap met gedeelde waarden, die opkomt voor het leven, christelijke zorg en hulp biedt, en zorg dragen voor elkaar. Kortom, een nieuwe naam maar dezelfde, onwankelbare christelijke overtuiging.

Waar zetten ze zich voor in?

Elk leven heeft intrinsieke waarde, zelfs wanneer het volgens menselijke maatstaven niet volmaakt lijkt. Elk leven is geschapen, gewenst en geliefd door God, en verdient daarom liefde, zorg, aandacht en bescherming. Hier zet de christelijke zorgverzekeraar zich voor in:

  • Bescherming van het leven: Ze uiten eerlijk hun bedenkingen bij behandelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen, maar respecteren de keuzes van individuen. De compassie en Gods liefde van De christelijke zorgverzekeraars zijn onafhankelijk van de keuzes, en ze bieden hulp waar mogelijk.
  • Christelijke zorg en hulp: Ze verstrekken financiële ondersteuning voor wetenschappelijk onderzoek vanuit een christelijk perspectief. Ook bieden ze diensten zoals Christelijk zoekadvies, Online zelfhulp en De vertrouwensarts.
  • Zorgen voor elkaar en jezelf: De christelijke zorgverzekeraars ontwikkelen programma’s die mensen helpen om voor zichzelf en anderen te zorgen, zoals Sterke relaties, Ouder worden en Geloof en gezondheid. Dit doen ze via diverse middelen, waaronder podcasts, informatie, gesprekskaarten, werkboekjes en meer.
Contactgegevens:

Telefoonnummer: 071 – 308 38 88

telefoonnummer (WhatsApp): 06 12 97 28 91

Postadres voor declaraties: Declaratieservice : Postbus 70001, 3000 KB Rotterdam

Postadres voor overige zaken: Postbus 444, 2300 AK Leiden

Welke verzekeringen heeft De christelijke zorgverzekeraar?

Particulier


De christelijke zorgverzekeraar , die eerst ging onder de naam ProLife. Zij bieden een zorgverzekering die specifiek is afgestemd op de behoeften van mensen die hun geloof en gezondheid willen combineren. Hieronder vind je meer informatie over wat deze zorgverzekeraar te bieden heeft en waarom je zou kunnen overwegen om voor de zorgverzekering te kiezen. […]
Lees verder Direct aanvragen
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven