CZ

Waarom CZ
CZ is met 4,1 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Bij CZ heb je de keuze uit ruim 45.000 zorgverleners.

CZ Zorgverzekeraar

CZ is met 4,1 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Bij CZ heb je de keuze uit ruim 45.000 zorgverleners. De verzekeraar is sinds 2008 samengevoegd met OZ en biedt sindsdien ook de verzekeringen van de Delta Lloyd Groep aan. Deze verzekeraar biedt naar eigen zeggen hun klanten een uitstekende zorgverzekering aan. Dit is volgens CZ geen loze belofte, de awards die ze gewonnen hebben bewijst volgens hen dat dit ook echt zo is. Zo is CZ in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Binnen CZ speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol in de bedrijfscultuur. Deze verzekeraar houdt niet alleen rekening met de generatie van vandaag maar ook met die van morgen.

Contactgegevens CZ

Telefoonnummer: 088-5557777
Postadres: Postbus 90152, 5000 LD Tilburg

Welke verzekeringen heeft CZ?

Particulier


De basisverzekering van CZ vergoedt het volgende: Behandeling door huisarts en medisch specialisten Bezoeken aan het ziekenhuis Ambulancevervoer Medicijnen en hulpmiddelen Verloskunde Kraamzorg en kraampakket Logopedie Diëtiek Tandarts vo
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven