CZ

Waarom CZ
CZ is met 4,1 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Bij CZ heb je de keuze uit ruim 45.000 zorgverleners.

CZ Zorgverzekeraar

CZ is met 4,1 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Bij CZ heb je de keuze uit ruim 45.000 zorgverleners. De verzekeraar is sinds 2008 samengevoegd met OZ en biedt sindsdien ook de verzekeringen van de Delta Lloyd Groep aan. Deze verzekeraar biedt naar eigen zeggen hun klanten een uitstekende zorgverzekering aan. Dit is volgens CZ geen loze belofte, de awards die ze gewonnen hebben bewijst volgens hen dat dit ook echt zo is. Zo is CZ in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Binnen CZ speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol in de bedrijfscultuur. Deze verzekeraar houdt niet alleen rekening met de generatie van vandaag maar ook met die van morgen.

Contactgegevens CZ

Telefoonnummer: 088-5557777
Postadres: Postbus 90152, 5000 LD Tilburg

Welke verzekeringen heeft CZ?

Particulier


Wanneer je een zorgverzekering afsluit van CZ ben je verzekerd van goede zorg. Een basispakket van CZ biedt ruime mogelijkheden aan. Zo kun je voor zorgverlening terecht bij meer dan 45.000 zorgverleners in Nederland. Je kunt bij CZ zelf je pakket samenstellen, zodat je de zorg kan kiezen die goed bij jouw behoeften en wensen […]
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven