Anderzorg

Waarom Anderzorg
Anderzorg is onderdeel van Menzis een van de grootste zorgverzekeraars. De verzekeraar biedt online zorgverzekeringen aan.

Anderzorg

Anderzorg biedt basis- en aanvullende zorgverzekeringen aan. Anderzorg is het laaggeprijsde label van verzekeraar Menzis. Bij Anderzorg kan je eenvoudig je eigen zorgverzekering samenstellen. Als je een samengestelde zorgverzekering kiest kom je in aanmerking voor combinatiekorting. In essentie loopt deze korting op tot 10% per combinatie. De verzekeraar heeft al lange tijd één van de laagste premies van Nederland. Anderzorg staat voor ‘minder gedoe’, een zorgverzekeraar moet er voor je zijn.

Contactgegevens Anderzorg

Telefoonnummer: 088-2224422
Bezoekadres: Winschoterdiep 70, 9723 AB Groningen
Postadres: Postbus 177, 7500 BD Enschede

Welke verzekeringen heeft Anderzorg?

Particulier


De zorgverzekering van Anderzorg kan een goede keuze zijn, wanneer je een zorgverzekering wilt afsluiten bij een moderne zorgverzekeraar. Anderzorg is namelijk al jaren een van de voordeligste zorgverzekeraars in Nederland. Anderzorg maakt onderdeel uit van een van de bekendste zorgverzekeraars, Menzis. Goede zorg is heel belangrijk. Bij Anderzorg kun je in elk ziekenhuis terecht. […]
Lees verder Direct aanvragen
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven