Zakelijk

Alpina

Waarom Alpina
Bij Alpina zijn er veel vakspecialisten die hun klanten kennen en begrijpen wat voor hen belangrijk is. Zij streven ernaar om goed naar haar klanten te luisteren en onafhankelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij hun wensen.

Alpina

Alpina maakt deel uit van de Alpina Group, die ontstond na een fusie tussen de merken Heilbron Groep en Voogd & Voogd Groep. Belangrijke kernwaarden voor de Alpina Group zijn betrouwbaarheid, ondernemerschap, samenwerking, betrokkenheid en innovatie. In 2022 stond de Alpina Group op de 3e plaats in de AM top 100 intermediairbedrijven. Met andere woorden, de Alpina Group is een van de grootste intermediairbedrijven van Nederland. 

Alpina is een zelfstandig merk dat zich richt op zowel zakelijke als particuliere klanten en biedt een breed scala aan verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij. Met meer dan 800.000 mensen als klant streven ze ernaar om de beste persoonlijke en innovatieve financiële dienstverlener van de toekomst te worden. Ze blijven zich inzetten voor digitale oplossingen met een persoonlijke touch waar dit mogelijk is. Als resultaat van de fusie met verschillende organisaties heeft Alpina een unieke identiteit ontwikkeld en staat klaar voor iedereen die financiële zekerheid zoekt. 

 

 

Waarom kiezen voor Alpina

Bij Alpina zijn er veel vakspecialisten die hun klanten kennen en begrijpen wat voor hen belangrijk is. Zij streven ernaar om goed naar haar klanten te luisteren en onafhankelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij hun wensen. Bovendien zoeken zij voortdurend naar innovaties om haar diensten en producten te verbeteren. Je kunt gemakkelijk online een verzekering bij Alpina afsluiten, maar als je behoefte hebt aan persoonlijk advies, kun je ook een vestiging in jouw omgeving bezoeken. Ze hebben meer dan 20 vestigingen verspreid over Nederland. 

Verzekeringen

Alpina biedt verzekeringen aan op zowel particulier als zakelijk gebied. Zij hebben zelf niet veel verzekeringen aan, maar ze vergelijken verzekeringen voor jou. 

Contactgegevens Alpina

Postadres: Postbus 63, 3400 AB Ijsselstein 

Bezoekadres: Lorentzlaan 4, 3401 MX Ijsselstein

E-Mail: info.online@alpina.nl

Telefoonnummer: 088-688 37 00

Welke verzekeringen heeft Alpina?

Particulier


Alpina biedt 3 verschillende camperverzekeringen aan en nog eens 3 aanvullende dekkingen die je kunt overwegen. De beste camperverzekering hangt af van je persoonlijke situatie en behoeften. Met Alpina kun je deze helemaal naar wens samenstellen. Wil je weten hoe? Lees dan nu verder. De Alpina camperverzekering opties De 3 verschillende camperverzekeringen die Alpina aanbiedt, […]
Lees verder Direct aanvragen
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven