Op de hoogte
blijven?

Verzekeruzelf.nl bestaat sinds 2002 en heeft een afwijkende manier van werken. Bij Verzekeruzelf.nl kunt u uitsluitend online terecht. Doordat deze verzekeraar alles online regelt kunnen zij een lage premie rekenen. Verzekeruzelf.nl heeft als motto dat zij mensen niet willen verzekeren, maar ze zelfverzekerd willen maken. Bij Verzekeruzelf.nl regelt de verzekerde zijn verzekering zelf waardoor de kans klein is dat de verzekering verkeerd wordt afgesloten.

Telefoonnummer: niet bereikbaar
Adres: Pettelaarpark 80, 5216 PP 's-Hertogenbosch

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf verzekert u zich overal ter wereld voor schade die u toebrengt aan anderen. Dit geld voor materiele schade en letselschade. Hiernaast heeft u geen eigen risico. U bent al vanaf 3,41 euro per maan verzekerd.

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf profiteert u van de volgende voordelen:
-Verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000
-Overal ter wereld
-Voor het hele gezin inclusief uw huisdieren
-Uw tweede woning is standaard meeverzekerd
-Gratis dekking tot € 12.500,- voor schade aan anderen in bijzondere situaties waarvoor u zich wel verantwoordelijk voelt, maar wettelijk niet aansprakelijk bent  

Vergelijk verzekering

Iedereen met een auto dient deze te verzekeren, u wilt immers niet voor onvoorziene kosten komen te staan. Verzekeruzelf heeft een aantal varianten autoverzekeringen u wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Naast deze basisverzekeringen kunt u bij Verzekeruzelf terecht voor een aangepaste verzekering naar uw wensen. Zo heeft u keuze uit twee verschillende soorten verzekeringen.

De basisverzekeringen van Verzekeruzelf:
-Autoverzekering
-Oldtimerverzekering
-Tweede autoverzekering
-Zakelijke autoverzekering
-Zakelijke bestelautoverzekering
-Aanhangerverzekering

Soorten verzekeringen:

1- WA Beperkt Casco
-Schade aan anderen
-Diefstal
-Brand
-Aanrijding dier
-Ruitschade

2- WA Volledig Casco
-Schade aan anderen
-Diefstal
-Brand
-Aanrijding dier
-Ruitschade
-Schade door eigen schuld

Vergelijk verzekering

Met de inboedelverzekering van Verzekeruzelf zorgt u ervoor dat u verzekerd bent voor de spullen die in uw huis staan. Deze spullen zijn verzekerd tegen brand-, water-, diefstal en/of andere schaden. Verzekeruzelf biedt u de keuze uit twee basispakketten welke beiden zijn te verrijken met aanvullende verzekeringen.

De verschillende soorten inboedelverzekeringen van Verzekeruzelf:
1- Uitgebreide dekking inboedel
-Inbraak
-Brandschade
-Waterschade
-Stormschade

2- Compleet dekking inboedel
-Inbraak
-Brandschade
-Waterschade
-Stormschade
-Schade door eigen schuld

Vergelijk verzekering

De motorverzekering van Verzekeruzelf past bij ieders persoonlijke situatie. Hiernaast kunt u profiteren van een bonus/ maluskorting korting tot wel 75%. De motorverzekering van Verzekeruzelf biedt zekerheid en keuzevrijheid bij het samenstellen van de polis. De verzekeraar biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit drie soorten basisverzekeringen die u kunt verrijken met aanvullende verzekeringen.

De drie soorten opties van Verzekeruzelf:
1- Wettelijke Aansprakelijkheid
-Schade aan anderen

2- WA Beperkt Casco
-Schade aan anderen
-Diefstal
-Brand
-Storm
-Aanrijding dier

3- WA Volledig Casco
-Schade aan anderen
-Diefstal
-Brand
-Storm
-Aanrijding dier
-Schade door eigen schuld

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. U kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering

Met de opstalverzekering van Verzekeruzelf verzekert u de schade aan uw woonhuis. Het gaat daarbij om schade door brand, neerslag, storm, lekkage, inbraak een val of een botsing. Hierbij kunt u kiezen uit twee dekkingsvormen: Uitgebreid of Compleet. Hiernaast biedt de verzekeraar de optie om glas mee te verzekeren.

Wat dekt de verzekering:
-Tuin
-Verbouwing
-Leegstand

Uw eigen risico:
-Bij de uitgebreide dekking is dit 0 euro
-Bij de compleet dekking is dit 150 euro.

Hiernaast is de verzekering dagelijks te beëindigen. U regelt al uw zaken via het internet, zodat er geen losse papieren aan te pas komen.

Vergelijk verzekering

Een conflict met uw buren, uw werkgever of uw familie. Voorbeelden waarbij u met de rechtsbijstandsverzekering van Verzekeruzelf gemakkelijk en voordelig verzekerd bent van juridisch advies en rechtsbijstand.

De rechtsbijstandverzekering van Verzekeruzelf is in oktober 2016 beoordeelt met een 7,6. Hiermee is de verzekeraar als tweede uit de test gekomen.

Wat is verzekerd•
-De dekking 'consument' is standaard meeverzekerd

De aanvullende verzekeringen:
-Wonen
-Verkeer
-Werk & inkomen
-Belasting & vermogen
-Mediation bij echtscheiding

Vergelijk verzekering

Met de reisverzekering van Verzekeruzelf bent u het hele jaar door op vakantie verzekerd. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan wanneer u het land uit bent. Bij Verzekeruzelf kunt u kinderen tot 27 jaar meeverzekeren. Dit kan zolang zij nog thuis wonen, voor studie uitwonend zijn of wanneer u een co-ouderschapsregeling heeft.

De reisverzekering van Verzekeruzelf dekt:
-Ongelukken
-Ziektes
-Vervoer naar huis
-Hulp aan uw gezin
-Repatriëring

Mogelijkheden aanvullende verzekeringen:
-Medisch
-Bagage
-Wintersport en bijzondere sporten
-Pech op reis
-Ongevallen
-Doorlopende annuleringsverzekering
-Annulering

Vergelijk verzekering

© copyright