Neerlandse

Waarom Neerlandse
De Nederlandse is een zorgverzekeraar die goede en betaalbare zorg aanbiedt.

Neerlandse

Neerlandse is een verzekeringsmerk dat zich onderscheidt door zijn nauwe samenwerking met RISK en Rhion. Dit is een Duitse verzekeraar met diepe wortels in de verzekeringssector. Sinds enkele jaren heeft Rhion zich ook gericht op de Nederlandse markt, waarbij Neerlandse een van de belangrijkste is. Als onderdeel van Rhion Versicherung AG, dat weer deel uitmaakt van de Rheinland Versicherungsgruppe, brengt Neerlandse een scala aan verzekeringsopties naar de Nederlandse consument. 

De kern van Neerlandse’s aanbod bestaat uit auto- en woonverzekeringen. Deze producten worden ontwikkeld in samenwerking met meerdere verzekeraars, wat resulteert in een diversiteit aan opties om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen. 

Een interessant aspect van Neerlandse is de samenwerking met Lloyd’s als een zogenaamde “Coverholder.” Dit benadrukt het internationale karakter en de betrokkenheid van Neerlandse in de verzekeringswereld. Samen met Rhion lanceerde RISK Verzekeringen op 15 mei een nieuwe en onderscheidende autoverzekering. Dit getuigt van de voortdurende inzet om innovatieve en relevante verzekeringsoplossingen te bieden aan de Nederlandse consument.

Subliempakket

Wat Neerlandse extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om deze verzekeringen te bundelen in wat ze een “Subliempakket” noemen. Dit is een administratieve verzameling van één of meer afgesloten verzekeringen, met elk van deze verzekeringen duidelijk vermeld op het polisblad.

Een Subliempakket is een handige manier voor klanten om meerdere verzekeringsbehoeften te dekken onder één geïntegreerde oplossing. Het biedt niet alleen gemak maar kan ook kosteneffectief zijn, omdat klanten kunnen profiteren van gecombineerde dekking. Dit maakt het eenvoudiger om het totale pakket aan verzekering voorzieningen te beheren en te begrijpen wat er precies wordt gedekt.

Voordelen Neerlandse

Neerlandse Verzekeringen hecht grote waarde aan transparantie en klanttevredenheid. Om ervoor te zorgen dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn bij het afsluiten van een verzekering via RISK, worden de details van de verzekeringsproducten gedocumenteerd in duidelijke algemene voorwaarden. Deze voorwaarden bevatten de essentiële afspraken en regels die van toepassing zijn op de relatie tussen de klant en de verzekeraar.

Wat Neerlandse extra onderscheidt, is het aanbod van speciale aanvullende dekkingen. Deze aanvullende dekkingen bieden extra bescherming en gemoedsrust aan verzekerden. Voorbeelden van deze aanvullende dekkingen zijn rechtsbijstandverzekeringen, pechhulp verzekeringen, ongevallenverzekering voor inzittenden en no-claimbescherming. Ze stellen klanten in staat om een op maat gemaakte polis samen te stellen die aan hun individuele behoeften voldoet.

Contactgegevens

Wil je in contact komen met Neerlandse stuur dan een email naar info@risk.nl.

Welke verzekeringen heeft Neerlandse?

Particulier


Bij Neerlandse maken ze verzekeren graag eenvoudiger en bieden ze een passend aanbod voor de juiste doelgroep, zoals de Neerlandse autoverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat je goed gedekt bent tegen een scherpe prijs, wat de essentie is van verzekeren. Zo kun je veilig en goed verzekerd de weg op.  De dekking van autoverzekeringen bij […]
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven