PMA

Waarom PMA
PMA heeft een aanbod van drie basisverzekeringen en negen aanvullende verzekeringen.

PMA

PMA staat voor ‘Positive Mental Attitude’ en is een onderdeel van Menzis. Bij PMA wordt gewerkt met een flexibele instelling. De PMA zorgverzekering is met meer dan 475.000 verzekerden het grootste zorgcollectief van Nederland. De verzekeraar heeft een aanbod van drie basisverzekeringen en negen aanvullende verzekeringen. Ook heb je altijd een ruime zorgkeuze. Verder ondersteund PMA veel maatschappelijke initiatieven zoals sporten voor mensen met een beperking, stichting Cliniclowns en de Cruyff Foundation. Naast verzekeringen biedt PMA ook kortingen op producten als vakanties en dagjes uit. Iedereen kan gebruik maken van deze kortingen, hier hoef je geen speciaal lidmaatschap voor af te sluiten. Tegenwoordig maken zo’n 1,1 miljoen mensen gebruik van de voordelen van PMA.

Contactgegevens PMA

Telefoonnummer: 0180 3202 64
Bezoekadres: Gatwickstraat 9, 1043 GL Amsterdam
Postadres: Postbus 313, 2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Welke verzekeringen heeft PMA?

Particulier


Bij PMA kunt u kiezen uit drie basisverzekeringen. Naast de verplichte basisverzekering van PMA kunt u kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen.
Lees verder
De PMA autoverzekering is ondergebracht bij Allianz. Veiligheid, kwaliteit en persoonlijke benadering staan centraal. U profiteert van een extra scherp tarief bij Allianz.
Lees verder
Bij PMA kunt u uzelf verzekeren met de volgende dekkingen: Dekking tot 1,25 miljoen euro: Wereldwijde dekking Uitwonende studerende kinderen standaard meeverzekerd Uzelf, uw partner en uw kind(eren) Schade door uw huisdier is meeverzekerd
Lees verder
De huisdierenverzekering wordt ondergebracht bij Aegon. Premiebetalingen en afhandelingen van schades verlopen rechtstreeks met Aegon. Op deze verzekering zijn verzekeringsvoorwaarden van Aegon van toepassing.
Deze verzekering wordt ondergebracht bij AEGON. U zult verzekerd zijn tegen onderverzekering.
Lees verder
Deze doorlopende reis verzekering wordt ondergebracht bij Aegon. Gaat u een weekendje weg of op vakantie? Dit is automatisch verzekerd.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven