KNMV Verzekeringen

Waarom KNMV Verzekeringen
KNMV Verzekeringen biedt flexibele, completen en voordelige motorverzekeringen aan.

KNMV

KNMV Verzekeringen (KNMV Verzekeringen) biedt flexibele, completen en voordelige motorverzekeringen aan. Door de grote kennis van motoren weten zij precies wat de wensen zijn van motorrijders. De polissen van de KNMV Verzekeringen staan er dan ook om bekend goed aan te sluiten op de behoeften van de motorbezitters. KNMV Verzekeringen stelt het belang van de motorrijders op de eerste plaats, dit kun je terug zien in de servicegerichte manier van werken. Als verzekerde bij het KNMV Verzekeringen ontvang je tevens veel voordeel op verschillende diensten en producten. Combineer je de verzekering met het lidmaatschap van de KNMV dan heb je bijv, recht op hulp na pech of ongeval in heel Europa (incl. woonplaatsservice).

Contactgegevens KNMV

Telefoonnummer: 071-3643150
Bezoekadres: Papendallaan 51, 6816 VD Arnhem
Postadres: Postbus 59, 2200 AB Noordwijk

Welke verzekeringen heeft KNMV Verzekeringen?

Particulier


Met de autoverzekering van KNMV bent u verzekerd van de beste hulp 24/7. De hoogte van de premie hangt af van het risico op schade. U kunt zelf uw verzekering samenstellen. Zo bent u altijd verzekerd van een goede verzekering die bij u past. Er zijn
Lees verder
De motorverzekering van KNMV past bij ieders persoonlijke situatie. U bent 24 uur per dag verzekerd van de hulp van de Alarmcentrale.
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven