Zakelijk

Europeesche Verzekeringen

Waarom Europeesche Verzekeringen
Europeesche verzekeringen is een schadeverzekeringsmaatschappij speciaal gericht op risico’s die mensen lopen tijdens vrijetijdsbestedingen. Dit zijn zowel reis- als recreatieverzekeringen.

Europeesche

Europeesche verzekeringen is een schadeverzekeringsmaatschappij speciaal gericht op risico’s die mensen lopen tijdens vrijetijdsbestedingen. Dit zijn zowel reis- als recreatieverzekeringen. Voorbeelden hiervan zijn: schade aan boten, caravans en motoren. Ook heeft de verzekeraar speciale pakketten voor de zakelijke reiziger. Bij Europeesche verzekeringen kan je als klant rekenen op een uitstekende service. Via de hulplijn zijn de medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. De Europeesche beschikt over een wereldwijd netwerk en werkt onder andere samen met SOS International. Deze organisatie is gespecialiseerd in persoonlijke en materiële dienstverlening. De verzekeringen van Europeesche verzekeringen kan je afsluiten via banken, reisbureaus, gevolmachtigden, enz.

Contactgegevens Europeesche verzekeringen

Telefoonnummer: +3120 651 52 53
Bezoekadres: Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht
Postadres: Postbus 2072, 3500 HB Utrecht

Welke verzekeringen heeft Europeesche Verzekeringen?

Particulier


Europeesche Verzekeringen biedt de best doordachte reisverzekeringen voor de echte reisliefhebbers. Bij Europeesche Verzekeringen krijgt u in noodsituaties altijd hulp. De alarmcentrale is daarom ook altijd bereikbaar. U kunt ook extra dekkingen los afsluiten, zoals: bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Hieronder staan de pakketten uitgelegd. Kortlopende reisverzekering Kinderen tot 5 jaar gratis Snelle afhandeling Sportrisico’s […]
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven