Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

asr inboedelverzekering

De inboedelverzekering van asr is een verzekering, waarbij de bezittingen in jouw huis, tuin en bergruimte verzekerd zijn tegen schade. Als er bijvoorbeeld schade is aangericht door inbrekers die jouw huis waren binnengetreden, kan dat leiden tot hoge onverwachte kosten. In zulke gevallen is het handig om je te verzekeren met een inboedelverzekering.

Je bent verzekerd met de inboedelverzekering van asr?

  • Wanneer je vervangend onderdak nodig hebt in het geval van schade aan jouw inboedel.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt door inbraak en diefstal aan jouw bezittingen.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt door vandalisme aan jouw bezittingen.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt door storm, neerslag of vorst aan jouw bezittingen.

Je bent niet verzekerd met de inboedelverzekering van asr?

  • Wanneer je jouw premie niet betaald hebt.
  • Wanneer je schade opzettelijk aanricht aan jouw inboedel.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt doordat je jouw spullen niet goed onderhoudt
  • Wanneer er schade is veroorzaakt aan jouw inboedel door een aardbeving.

Eigen risico

Bij de inboedelverzekering van asr is het mogelijk om jouw eigen risico aan te passen. Je kunt bij jouw inboedelverzekering kiezen tussen een eigen risico van € 100, € 500 of € 0. Voor het aanpassen van het eigen risico geldt: hoe lager je het eigen risico vaststelt, hoe hoger het bedrag van de premie wordt voor jou.

Welke pakketten zijn er voor de inboedelverzekering van asr?

bij de inboedelverzekering van asr is het mogelijk om te kiezen uit 2 dekkingen. De basisdekking en de allrisk dekking. Bij de basisdekking wordt schade aan jouw inboedel door brand, bliksem, lekkage of uitvallende diepvriezen verzekerd. Daarnaast ben je ook tegen schade door onder andere diefstal en vandalisme gedekt met de basisdekking van asr. Bij de allrisk dekking wordt de volledige basisdekking + het onopzettelijk omstoten of omvallen van spullen verzekerd tegen schade.

Wat kost de inboedelverzekering van asr voor jou?

De kosten voor jouw inboedelverzekering zijn afhankelijk van het gebied waarin jouw woning staat en de extra dekkingen die je erbij genomen hebt. Daarnaast wordt er bij de berekening van jouw premie ook rekening gehouden met de bedekking van jouw dak en het vloeroppervlak van jouw woning.

Wil je meer weten over de inboedelverzekering bij asr ga dan naar de site van asr.

Vergelijk meerdere inboedelverzekeringen

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod van verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.


Vergelijk verzekering


© copyright