Zakelijk

Premie in termijnen betalen, kan dat?

Veelgestelde vragen inboedelverzekering


Betalingsregeling

Je premie voor je verzekering zijn vaste lasten. De premie is het bedrag dat de verzekerde aan de verzekeraar moet betalen om verzekerd te zijn. De premie wordt meestal periodiek (per maand, kwartaal of jaar) betaald.
Deze vaste lasten moeten natuurlijk betaald worden. Heb je moeite om een rekening in één keer te betalen? Dat is helemaal niet erg! Je kunt met je verzekeraar een oplossing vinden. Een van deze oplossingen is bijvoorbeeld een betalingsregeling. Voor een betalingsregeling hebben bijna alle verzekeraars hun eigen voorwaarden. Het verschilt dus per verzekeraar of je je premie in termijnen kunt betalen.

Ik wil een goedkopere premie

Ben je er achter gekomen dat je te veel betaald? Betalen jouw buren, vrienden of vriendinnen minder voor hun premie? Dan snappen wij als geen ander dat jij ook goedkoper uit wilt zijn. Met onze vergelijker ben je altijd verzekerd van de beste keuzes voor de laatste prijs. We kijken bij het vergelijken van de verschillende verzekeraars expliciet naar je wensen. Dus wil jij bijvoorbeeld een verzekeraar waar je in termijnen kunt betalen? Bij Verzekering.nl vinden we de oplossing!

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven