Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Telefoon kapot. inboedelverzekering afsluiten?

Antwoord

telefoon kapot inboedelverzekering

Een telefoon is in onze tijd niet meer weg te denken en maakt belangrijk onderdeel uit van zowel ons werk als privé leven. Als je een telefoon bezit, kan het voorkomen dat je telefoon schade oploopt. Zo kan je je telefoon bijvoorbeeld laten vallen of kan je telefoon gestolen worden. Wordt deze schade gedekt door de inboedelverzekering mobiele telefoon? Een inboedelverzekering biedt alleen dekking voor schade aan je telefoon in bepaalde gevallen. Bijvoorbeeld bij schade aan je telefoon door inbraak of brand. Laat je je telefoon vallen of heb je schade aan je telefoon doordat je het omstoot? Dan wordt de schade niet gedekt door een basis inboedelverzekering. Je moet hiervoor dan een inboedelverzekering mobiele telefoon allrisk afsluiten.

Inboedelverzekering mobiele telefoon

Telefoon kapot. Wordt dat vergoed door de inboedelverzekering?

Stel je voor dat je een telefoon hebt van de zaak en er gebeurt iets mee. Dan kan het voorkomen dat je met de vraag ‘is mijn zakelijke telefoon ook meeverzekerd?’ zit. In de meeste gevallen valt schade aan je zakelijke telefoon door bijvoorbeeld diefstal onder de inboedelverzekering van je opdrachtgever. Ben je een ZZP’er? Dan is je zakelijke telefoon verzekerd met je inboedelverzekering.

Inboedelverzekering telefoon gevallen

Inboedelverzekering telefoon gevallen afsluiten

Een inboedelverzekering mobiele telefoon afsluiten? Dat kan een verstandige keuze zijn. Een basis inboedelverzekering dekt schade aan je telefoon alleen in bepaalde gevallen zoals schade door inbraak of brand in je woning. Als je je telefoon wilt verzekeren tegen schade door vallen en omstoten, dan is het mogelijk om een inboedelverzekering allrisk af te sluiten, zodat je de hoge kosten bij schade aan je telefoon kunt laten dekken. Vindt een passende inboedelverzekering via Verzekering.nl. Druk de knop hieronder en bekijk de beste verzekeringen tegen aantrekkelijke premies.

Vergelijk inboedelverzekering telefoon gevallen

Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright