Zakelijk

Telefoon kapot, inboedelverzekering afsluiten?

Veelgestelde vragen inboedelverzekering


Telefoon kapot, inboedelverzekering?

Een telefoon is in onze tijd niet meer weg te denken en maakt een belangrijk onderdeel uit van zowel ons werk- als privéleven. Als je een telefoon bezit, kan het voorkomen dat je telefoon schade oploopt. Zo kan je je telefoon bijvoorbeeld laten vallen of kan je telefoon gestolen worden. Wordt deze schade gedekt door de inboedelverzekering voor mobiele telefoons? Een inboedelverzekering biedt alleen dekking voor schade aan je telefoon in bepaalde gevallen. Bijvoorbeeld bij schade aan je telefoon door inbraak of brand. Laat je je telefoon vallen of heb je schade aan je telefoon doordat je hem omstoot? Dan wordt de schade niet gedekt door een basis inboedelverzekering. Je moet hiervoor dan een allrisk inboedelverzekering voor mobiele telefoons afsluiten.

Inboedelverzekering mobiele telefoon?

Telefoon kapot?  Wordt dat vergoed door de inboedelverzekering?

Stel je voor dat je een telefoon van de zaak hebt en er gebeurt iets mee. Dan kan het voorkomen dat je met de vraag “Is mijn zakelijke telefoon ook meeverzekerd?” zit. In de meeste gevallen valt schade aan je zakelijke telefoon, bijvoorbeeld door diefstal, onder de inboedelverzekering van je werkgever. Ben je een zzp’er? Dan is je zakelijke telefoon niet verzekerd met je inboedelverzekering. Het beste kun je een losse zakelijke mobiele telefoonverzekering afsluiten.

Inboedelverzekering telefoon gevallen?

Inboedelverzekering telefoon gevallen afsluiten?

Een inboedelverzekering met dekking voor mobiele telefoons afsluiten? Dat kan een verstandige keuze zijn. Een basis inboedelverzekering dekt schade aan je telefoon alleen in bepaalde gevallen, zoals schade door inbraak of brand in je woning. Als je je telefoon wilt verzekeren tegen schade door vallen en stoten, dan is het mogelijk om een allrisk inboedelverzekering af te sluiten, zodat je de hoge kosten bij schade aan je telefoon kunt laten dekken. Vind een passende inboedelverzekering via Verzekering.nl. Druk op de knop hieronder en bekijk de beste verzekeringen tegen aantrekkelijke premies.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven