Zakelijk

SAA opstalverzekering

Waarom SAA opstalverzekering
SAA opstaloverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

Je eigen huis is een kostbaar bezit. Onverwachte schade aan je woning kan erg vervelend zijn en hoge kosten met zich meebrengen. Met de opstalverzekering van SAA biedt een oplossing voor de financiële gevolgen van dergelijke onverwachte gebeurtenissen. Ook wel bekend als de woonhuisverzekering, dekt deze verzekering schade aan je woning en alle blijvende en onlosmakelijke zaken die aan je huis zijn bevestigd.

Dekking opstalverzekering SAA

Bij het afsluiten van een opstalverzekering heb je de keuze tussen een basisverzekering en een allriskverzekering. Hier is een overzicht van het verschil tussen deze twee dekkingen:

Basisdekking
  • Schade door brand, neerslag, inbraak, lekkage of storm
  • Basisdekking geldt ook bij tijdelijke verhuur, bijvoorbeeld via Airbnb
Allriskdekking
  • Dekking voor schade door brand, neerslag, inbraak, lekkage of storm
  • Basisdekking geldt ook bij tijdelijke verhuur, bijvoorbeeld via Airbnb
  • Dekking voor ruitbreuken aan je woning
  • Dekking voor schade aan je woning als gevolg van ongelukken

 

 

 

Opstalverzekering SAA

Eigen Risico

Het eigen risico kan variëren afhankelijk van de verzekeraar. In onze tool voor het berekenen van de woonhuisverzekering kun je kiezen uit eigen risico’s van €0,-, €100,-, €225,- of €450,-.

Garantie tegen onderverzekering

Het is uiterst vervelend om erachter te komen dat je onderverzekerd bent wanneer zich schade voordoet. Als je je woonhuisverzekering via ons afsluit, profiteer je van 5 jaar garantie tegen onderverzekering. Hiermee voorkom je dat je bij schade slechts een deel van de schade vergoed krijgt. Ruim voordat de garantie afloopt, ontvang je van ons een bericht, zodat je de garantie kunt verlengen.

Herbouwwaardemeter

De herbouwwaardemeter biedt relevante informatie die je kunt delen met je verzekeraar om te voorkomen dat je onderverzekerd raakt.

Opstalverzekering vergelijken

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten de opstalverzekering van SAA wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. U kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk opstalverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven