Zakelijk

Lancyr opstalverzekering

Waarom Lancyr opstalverzekering
Lancyr opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

Wanneer het gaat om je huis, wil je zeker weten dat het goed beschermd is tegen onvoorziene gebeurtenissen. Met de opstalverzekering van Lancyr hoef je je geen zorgen te maken over de financiële lasten bij schade. Hier is alles wat je moet weten:

Waarom een opstalverzekering van Lancyr?

Je huis is een kostbare investering en het is van vitaal belang om het adequaat te verzekeren. Met de opstalverzekering van Lancyr zorg je ervoor dat kosten voor herstel en reconstructie na een gedekte schade snel en efficiënt worden afgehandeld.

Wat is gedekt bij de opstalverzekering van Lancyr?

Deze dekking verzekert schade aan het gebouw veroorzaakt door de volgende gebeurtenissen:

  • Waterschade door leidingbreuk
  • Brand en schade veroorzaakt door het blussen van brand
  • Storm, maar met een eigen risico bedrag van €200
  • Blikseminslag en schade veroorzaakt door inductie na een blikseminslag
  • Inbraak
  • Schade die jezelf veroorzaakt hebt

Let op: Meubels en persoonlijke eigendommen vallen niet onder de opstalverzekeringvan Lancyr, hiervoor heb je een aparte inboedelverzekering nodig.

A t/m Z Pakket

De opstalverzekering maakt deel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket van Lancyr. Profiteer van aantrekkelijke kortingen tot 15% door verschillende verzekeringen te combineren. Kies de beste verzekeraar voor elke situatie en geniet van voordelige premies.

Vergelijk opstalverzekeringen

Hoewel we graag samenwerken met alle verzekeraars, is dit helaas niet altijd mogelijk. Hoewel je de opstalverzekering van Lancyr niet rechtstreeks bij ons kunt afsluiten, delen we deze graag op onze website om je volledige toegang te geven tot het verzekeringsaanbod. Via de link op onze site kun je zien welke opstalverzekeringen je wel direct via Verzekering.nl kunt afsluiten.

De beste premies voor je opstalverzekering vind je op onze site. Vergelijk opstalverzekeringen op Verzekering.nl en kies de opstalverzekering die het beste bij jouw situatie past. De gunstigste premies voor jouw opstalverzekering zijn te vinden op onze site. Neem de tijd om opstalverzekeringen te vergelijken op Verzekering.nl en kies degene die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Vergelijk opstalverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven