Zakelijk

SAA autoverzekering

Waarom SAA autoverzekering
SAA Autoverzekering afsluiten. Vergelijk autoverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw auto via Verzekering.nl

SAA-autoverzekering

Bij SAA heb je keuze uit drie basis autoverzekeringen, deze kan je verrijken met een aantal aanvullende dekkingen. Met de basisverzekering van SAA ben je verzekerd tegen schade die je veroorzaakt aan een ander tot een bedrag van € 2.500.000, – bij materiele schade, bij letselschade ben je verzekerd tegen een bedrag van € 5.600.000, -.

De premie van een autoverzekering bij SAA

De premie die je betaalt bij het hebben van een autoverzekering bij SAA verschilt enorm per situatie. Het hangt namelijk af van onder andere: je woonplaats, je leeftijd, je auto, en tot slot ook de schadevrije jaren. Als je nieuwsgierig bent naar welke premie jij moet betalen en of er niet meer voordeligere autoverzekeringen zijn, dan kun jij op onze site het aanbod van autoverzekeringen vergelijken.

De dekking van autoverzekeringen bij SAA

SAA biedt een paar soorten dekkingen bij de autoverzekering. Je ben verplicht om je auto WA te verzekeren. Je kan ook een ruimere autoverzekering nemen. Dit is meestal ook slimmer. Je kan de autoverzekering vanSAA op 2 manieren uitbreiden:

Aansprakelijkheidsdekking
 • Schade toegebracht aan derden
Beperkt Cascodekking
 • Schade toegebracht aan derden
 • Schade aan jouw eigen auto, veroorzaakt door: brand, diefstal, storm of botsing met dieren
Volledig Cascodekking
 • Schade toegebracht aan derden
 • Schade aan jouw eigen auto, veroorzaakt door: brand, diefstal, storm of botsing met dieren
 • Ook schades door eigen schuld

SAA aanvullende autoverzekeringen

Verder heeft SAA ook nog eens aanvullende autoverzekeringen. Met deze verzekeringen breid je de dekking uit van je autoverzekering. Hierdoor kan je autoverzekering nog beter passen bij je persoonlijke situatie. Je kan je verzekering uitbreiden met:

 • Ongevallenverzekering voor inzittenden (OI)
 • Schadeverzekering voor inzittenden (SVI)
 • Pechhulp dekking
 • Rechtsbijstand
 • Verhaalsrechtbijstand

Schade melden autoverzekering SAA

Het is verstandig om als eerst voordat je de schade bij SAA gaat melden de polis, het pakketnummer en de voorwaarden te checken. Daarna kan je eenvoudig de schade schriftelijk, telefonisch of online melden bij SAA

Schade melden via de post

Bij deze optie wordt er een kopie gemaakt van het schadeformulier dat volledig is ingevuld. De voor en achter kant dienen gekopieerd te worden. Dit moet dan met de post naar SAA gestuurd worden.

Schade melden via de app

Bij deze optie moet de app van SAA worden gedownload op je mobiele telefoon. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel in de app.

Schade melden via het internet

Bij deze optie moet je naar je persoonlijke omgeving op de website van SAA inloggen. Na het inloggen kan makkelijk op de site de autoschade worden aangemeld.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven