Zakelijk

Nh1816 autoverzekering

Waarom Nh1816 autoverzekering
Bij het afsluiten van de Nh1816 autoverzekering heb je een eigen risico van € 0. Je betaalt dus geen eigen risico bij de autoverzekeringen, ongeacht welke dekking je neemt.

De autoverzekering van Nh1816 is een verzekering die jou verzekert, wanneer je aansprakelijk wordt gesteld voor aangebrachte schade met je auto. In Nederland is de basis WA-verzekering wettelijk verplicht. Wil je toch jouw auto uitgebreider verzekeren? Dan is dat ook mogelijk bij Nh1816. Nh1816 biedt jou verschillende mogelijkheden qua dekkingen zodat jij zelf kan kiezen welke dekkingen het beste bij jouw situatie past. Wil je meer weten over de Nh1816 autoverzekering? Lees dan gerust verder.

Welke dekkingen heeft de Nh1816 autoverzekering?

Nh1816 biedt 3 dekkingen voor je auto aan:

WA verzekering. De WA dekking is wettelijk verplicht. Met de WA-verzekering ben je gedekt, wanneer je schade aanricht aan een ander of hun spullen. De schade aan spullen wordt met een bedrag van minimaal € 1.220.000 verzekerd. Verder verzekert Nh1816 autoverzekering letselschade voor een bedrag van minimaal € 6.070.000.

Beperkt Casco verzekering. De beperkt casco verzekering is geschikt voor mensen, die een oudere auto beschikken, maar wel dekking willen hebben voor onder meer diefstal, ruitschade of stormschade.

Casco verzekering. Casco is een uitgebreidere dekking dan de basis WA-verzekering of beperkt casco verzekering. In het geval dat je zelf schade hebt aan jouw eigen auto kun je jezelf goed laten verzekeren met de Casco-dekking.

Schadevrij rijden bij Nh1816 autoverzekering

Rijdt jij schadevrij? Dan is er goed nieuws. Bij Nh1816 wordt je beloont, wanneer je schade vrij rijdt. De beloning bestaat uit een bonuskorting van wel 80%.

Eigen risico

Bij het afsluiten van de Nh1816 autoverzekering heb je een eigen risico van € 0. Je betaalt dus geen eigen risico bij de autoverzekeringen, ongeacht welke dekking je neemt.

Waar geldt de Nh1816 autoverzekering?

Het kan handig zijn om te weten waar jouw autoverzekering geldig is. De autoverzekering van Nh1816 is geldig in heel Nederland. Daarnaast is jouw autoverzekering ook geldig in de landen, die op jouw verzekeringsbewijs (groene kaart) zijn opgegeven.

Premie autoverzekering Nh1816

De premie van de Nh1816 is geen vast bedrag. Het bedrag dat je betaald aan premie zal verschillen per persoon. Nh1816 berekent jouw premie door te kijken naar verschillende factoren. De factoren waar Nh1816 naar kijkt voor de berekening van jouw premie zijn: leeftijd, schadevrije jaren, woonplaats, gewicht voertuig en jaarlijks aantal te rijden kilometers. Nh1816 neemt alle factoren mee in de berekening van de premie van de Nh1816 autoverzekering.

Nh1816 autoverzekering berekenen

Je kan bij Nh1816 verzekeringen afsluiten bij verzekeringsadviseurs. Verzekeringsadviseurs geven jou dan persoonlijk advies op maat en kunnen jou helpen bij de berekening van jouw premie. Wanneer je hulp en vragen hebt helpen zij je graag verder.

Vergelijk op Verzekering.nl

Op verzekering.nl kun je eenvoudig een verzekering vinden die bij jou past. Met Verzekering.nl kun je gemakkelijk verzekeringen vergelijken. Verzekering.nl kijkt naar jouw situatie en geeft jou keuzemogelijkheden die geschikt zijn voor jou. Wij willen het liefst samenwerkingen aangaan met zo veel als mogelijk verzekeraars. Echter kan Verzekering.nl daar niet altijd voor zorgen. Je kunt dus geen Nh1816 autoverzekering bij ons afsluiten. Wat kan wel? Bekijk de link hieronder om te kijken welke autoverzekeringen je wel bij ons kunt afsluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven