Zakelijk

Interpolis autoverzekering

Waarom Interpolis autoverzekering
Met de autoverzekering van Interpolis ben je verzekerd van de beste hulp op ieder moment van de dag, elke dag van de week.

Met de autoverzekering van Interpolis ben je verzekerd van de beste hulp op ieder moment van de dag, elke dag van de week. De hoogte van je premie hangt af van het risico op schade. Bij Interpolis kan je zelf je autoverzekering samenstellen. Zo ben je altijd verzekerd van een goede verzekering die bij jouw situatie past. Hier lees je meer over de verschillende dekkingen van de autoverzekeringen van Interpolis.

De premie van een autoverzekering bij Interpolis

Hoeveel premie ga ik betalen voor een autoverzekering van Interpolis? Dat verschilt per situatie. De premie is namelijk afhankelijk van onder andere je woonplaats, leeftijd, auto en ook je schadevrije jaren. Wil je weten wat jouw premie gaat zijn voor een autoverzekering van Interpolis? Of ben je op zoek naar een goedkopere autoverzekering? Op Verzekering.nl kun je snel en gemakkelijk het complete aanbod van autoverzekeringen vergelijken.

De dekking van autoverzekeringen bij Interpolis

Interpolis heeft verschillende pakketten in de aanbieding op het gebied van autoverzekeringen. Iedereen is verplicht zijn auto minstens WA te verzekeren. Een ruimere verzekering is ook mogelijk bij Interpolis, zoals een WA beperkt casco of WA volledig casco autoverzekering. Bekijk hieronder de verschillende pakketten:

WA
  • Schade aan anderen
WA +
  • Schade aan anderen
  • Ruitschade aan eigen auto
All Risk
  • Schade aan anderen
  • Ruitschade aan eigen auto
  • Botsingen, slippartijen of te water raken

Interpolis aanvullende dekkingen

Je kan je pakket bij Interpolis ook uitbreiden met een aanvullende verzekering. Hiermee breid je de dekking van je autoverzekering uit. Zo kan je je autoverzekering volledig passend maken op je persoonlijke situatie. Je kan je verzekering uitbreiden met:

  • Interpolis No-Claim Garantie
  • Inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstand verkeer
  • Voertuighulp
Schade melden autoverzekering Interpolis

Verzekerd bij Interpolis en heb je schade gereden? Dan is het verstandig om als eerst je polis, pakketnummer en de voorwaarden te checken. Daarna kan je eenvoudig de schade schriftelijk, telefonisch of online doorgeven aan Interpolis.

Via de post

Maak een kopie van het volledig ingevulde schadeformulier. Let erop dat je de voor- en achterkant hebt gekopieerd. Vervolgens stuur je de kopie per post op naar Interpolis.

Via de app

Interpolis heeft ook een eigen app, waarmee je handig en snel je schade doorgeeft met je smartphone.

Via het internet

Bij deze optie moet je inloggen op je persoonlijke pagina op de website van Interpolis. Zodra je bent ingelogd kan je gemakkelijk de autoschade melden.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven