Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Fairzekering autoverzekering

Met de autoverzekering van Fairzekering ben je verzekerd van hulp onderweg. Fairzekering heeft een uitgebreid pakket. Hierdoor kan je zelf jouw autoverzekering samenstellen. Zo kan je veilig op weg, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om onvoorziene kosten. Ook heeft Fairzekering een nieuwe methode om de hoogte van de premie te bepalen. Dit is de Chipin stekker, die meet hoe veilig en netjes rijdt. Hoe beter jouw rijgedrag, hoe lager de premie.

Vergelijk autoverzekeringen

De premie van een autoverzekering bij Fairzekering

De premie van een autoverzekering bij Fairzekering verschilt situatie. Niet alleen van de Chipin stekker, maar ook van je woonplaats, je leeftijd, je auto, en je schadevrije jaren. Ben je benieuwd naar welke premie jij moet betalen of wil je weter of je misschien bij een andere verzekeraar voordeliger uit bent? Op onze site kun je het hele het aanbod van autoverzekeringen vergelijken met elkaar.

De dekking van autoverzekeringen bij Fairzekering

Fairzekering biedt verschillende soorten dekking bij hun autoverzekeringen. Je bent verplicht om je auto minstens WA te verzekeren. Je kunt natuurlijk ook een uitgebreide autoverzekering nemen. Hieronder zie je de mogelijkheden bij Fairzekering:

  • WA - Wettelijk verplicht
  • WA + autoverzekering - Wettelijk verplicht - Schade van buitenaf
  • Allrisk - Alle autoschade verzekerd

Fairzekering aanvullende auto verzekeringen

Verder heeft Fairzekering ook nog eens aanvullende autoverzekeringen. Met deze verzekeringen breid je de dekking uit van je autoverzekering. Hierdoor kan je autoverzekering nog beter passen bij je persoonlijke situatie. Je kan je verzekering uitbreiden met:

  • Schadeverzekering inzittenden
  • Rechtsbijstand

Schade melden autoverzekering Fairzekering

Voordat je de schade bij Fairzekering gaat melden, is het verstandig eerst de polis, het pakketnummer en de voorwaarden te checken. Daarna kan je eenvoudig de schade schriftelijk, telefonisch of online melden bij Fairzekering.

Schade melden via de post

Je maakt een kopie van het ingevulde schadeformulier en verstuurt deze via de post. Let er wel op dat je de voor- én achterkant kopieert.

Schade melden via de app

Bij deze optie geef je de schade door via de app van Fairzekering. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel met je smartphone.

Schade melden via het internet

Log in op je persoonlijke pagina op de website van Fairzekering. Vervolgens kan je makkelijk snel de autoschade doorgeven.

De Contactgegevens van Fairzekering

Postadres:RISK verzekeringen, afdeling Fairzekering, Postbus 1006, 3430 BA Nieuwegein

Telefoonnummer: 030-256 7015

Vergelijk autoverzekeringen


© copyright