Zakelijk

Aevitae autoverzekering

Waarom Aevitae autoverzekering
Aevitae combineert gunstige voorwaarden met een lage premie. Zo kan je veilig op weg, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om onvoorziene kosten.

Met de autoverzekering van Aevitae ben je verzekerd van hulp onderweg. Aevitae combineert gunstige voorwaarden met een lage premie. Zo kan je veilig op weg, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om onvoorziene kosten. Bij schade heb je altijd recht op vervangend vervoer en je no-claim korting kan oplopen tot wel 85%.

De premie van een autoverzekering bij Aevitae

De premie voor een autoverzekering bij Aevitae verschilt sterk per situatie. De hoogte van de premie hangt namelijk af van onder andere je woonplaats, leeftijd, auto en ook het aantal schadevrije jaren. Als je nieuwsgierig bent naar welke premie jij moet betalen en of er niet andere, meer voordelige autoverzekeringen zijn, dan kun jij op onze site het volledige aanbod van autoverzekeringen vergelijken.

Soorten autoverzekeringen

Aevitae biedt een paar verschillende soorten dekking bij hun autoverzekering. Je bent verplicht om je auto minimaal WA te verzekeren. Je kunt je autoverzekering ook uitbreiden, zo kun je ook kiezen voor een WA + Beperkt Casco of WA Volledig cascoverzekering. Dit dekken de drie dekkingsvarianten:

WA – verzekering (verplicht)
  • Dekt schade die je aan anderen veroorzaakt met jouw auto.
WA + Beperkt Casco
  • Dekt schade aan jouw eigen auto buiten jouw schuld, zoals ruitschade, brand en natuurschade (hagel, storm).
  • Diefstal is verzekerd.
WA Volledig Cascoverzekering
  • Dekt alle schades aan jouw auto, ook als je die zelf per ongeluk hebt veroorzaakt.
  • Naar keuze met 1 tot 4 jaar de nieuw- of aanschafwaarde

Aanvullende autoverzekeringen

Daarnaast biedt Aevitae ook aanvullende autoverzekeringen. Met deze verzekeringen breid je de dekking uit van je autoverzekering. Zo kun je je autoverzekering volledig aanpassen op jouw persoonlijke situatie. De aanvullende dekkingen zijn:

  • Pechhulp
  • Rechtsbijstand
  • Schadeverzekering
Schade melden autoverzekering Aevitae

Na een ongeluk met schade moet de autoschade vermeld worden bij Aevitae. Dit doe je door een schadeformulier van Aevitae in te vullen. Er zijn verschillende manieren hoe dit gedaan kan worden:

Schade melden via de post

Via de post stuur je een kopie van het volledig ingevulde schadeformulier. De voor- en achterkant dienen allebei meegezonden te worden.

Schade melden via je smartphone

Bij deze optie heb je de app van Aevitae nodig op je smartphone. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel via de app.

Schade melden via het internet

Online je schade doorgeven kan ook. Je moet inloggen op je persoonlijke omgeving op de website van Aevitae. Na het inloggen kan makkelijk op de site de autoschade worden aangemeld.

Contactgegevens van Aevitae

Klantenservice: 088 01 06 900

Alarmnummer: 020 – 851 22 75

E-mail: klantenservice@aevitae.com

Aevitae autoverzekering afsluiten

Wil je weten of een autoverzekering van Aevitae bij jou past? Met de ‘vergelijk autoverzekeringen’ knop kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken. De autoverzekering die het beste bij jouw situatie past vind je met Verzekering.nl.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven