Zakelijk

Autoverzekering vergelijken 2024

Kies de autoverzekering die bij je past

Autoverzekeringen vergelijken in 2024

Vergelijk en sluit binnen 5 minuten af!

Door je autoverzekering bij ons te vergelijken, betaal je nooit meer te veel. Op Verzekering.nl kun je niet alleen autoverzekeringen vergelijken, maar geven we ook veel informatie over deze verzekering. Een belangrijk punt voor jouw autoverzekering van 2024 is bijvoorbeeld dat het schadevrije jaren-systeem verandert. Het huidige systeem is niet goed en bovendien alleen zichtbaar voor de verzekeraar. Het nieuwe systeem wordt eerlijker, transparanter en valt voor iedereen te raadplegen, zowel voor klanten als verzekeraars.

Vind de beste en goedkoopste autoverzekering voor jou

Bij Verzekering.nl begrijpen we dat het vinden van de beste autoverzekering met de laagste premie een lastige opgave is. Je moet bijvoorbeeld kijken naar de dekking, voorwaarden en premie. Dit kan veel werk zijn als je dit afzonderlijk moet uitzoeken. Maak daarom gebruik van onze onafhankelijke vergelijker. Of je nu een WA-verzekering of juist een verzekering met beperkt- of all risk casco dekking (volledig casco) zoekt, wij hebben de oplossing! Met onze vergelijkingstool vergelijk je eenvoudig en snel premies van een groot aantal autoverzekeraars.

 Groot aanbod van autoverzekeraars

 Vind de beste premie voor jouw situatie

 Binnen 5 minuten een nieuwe autoverzekering

Onze top 5 autoverzekeraars

Waarop zijn de premies van de autoverzekering gebaseerd?

De hierboven getoonde vanaf premies zijn door ons zo zorgvuldig mogelijk berekend en zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

 • Geboortedatum 01-01-1970
 • Postcode 9971 AA
 • Toyota Yaris uit 2009
 • WA dekking
 • Tot 7.500 kilometer per jaar
 • 20 schadevrije jaren

Datum berekening: 25 maart 2024

Keuze uit de beste autoverzekeraars

Een groot aantal verzekeraars van autoverzekeringen!

Gemakkelijk vergelijken en verzekeren in 4 stappen

Je kunt een autoverzekering aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Autoverzekeraars bieden verschillende pakketten en polisvoorwaarden aan. Het is dus raadzaam om goed te kijken of je bij ons hetzelfde of een beter pakket voor een lagere prijs kunt vinden. Om dit overzichtelijk te maken, is het handig om gebruik te maken van onze vergelijkingstool. In deze 4 stappen heb jij een passende verzekering gevonden en afgesloten.
1

Stap 1: je gegevens

Vul je kenteken, geboortedatum en adresgegevens in.

2

Stap 2: dekking

Vul je schadevrije jaren en kilometers in. Kies de dekking die je wilt vergelijken.

3

Stap 3: vergelijken

Vergelijk autoverzekeringen op premie, eigen risico en voorwaarden.

4

Stap 4: kies & verzeker

Kies de beste autoverzekering voor jou en vraag gelijk makkelijk je verzekering aan.

Welke schade dekt de autoverzekering?

Er bestaan drie verschillende soorten autoverzekeringen: de WA-verzekering, de beperkt casco verzekering en de all risk verzekering. Elke verzekering biedt een ander niveau van dekking voor schade. De mate waarin schade wordt vergoed, is afhankelijk van de gekozen dekking. In het overzicht hieronder zie je duidelijk welke schade door welke verzekering wordt vergoed.

Dekking
WA
Beperkt casco
All risk
Schade aan anderen
Brand
Diefstal
Inbraakschade
Ruitschade
Storm & extreem weer
Loslopende dieren
Vandalisme
Aanrijding
Gangbare leeftijd auto
10+ jaar
6 - 10 jaar
0 - 5 jaar

Dekkingen autoverzekering

Er zijn drie verschillende soorten dekkingen voor de autoverzekering. Kies je voor de WA-verzekering, WA beperkt casco verzekering of juist voor een all risk verzekering? Vergelijk jouw autoverzekering op prijs, dekking en beoordeling. Weet je niet precies wat welke dekking inhoudt? Wij leggen dit voor jou uit.

WA verzekering

WA-verzekering

Wanneer je in het bezit bent van een auto ben je verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. WA betekent Wettelijke Aansprakelijkheid en dekt de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt.

Deze verzekering dekt alleen dit soort schade en is meestal het goedkoopst. De WA-autoverzekering is een ideale keuze voor auto-eigenaren met een beperkt budget of die weinig schade veroorzaken.

WA beperkt casco

WA beperkt casco verzekering

Een WA beperkt casco autoverzekering biedt een evenwichtige dekking. Deze premie dekt schade aan derden en beschermt je tegen enkele veelvoorkomende risico’s, waaronder diefstal, brand en ruitschade. Maar is deze variant altijd de juiste keuze?

Afhankelijk van de leeftijd en waarde van je auto kan het een slimme optie zijn. Heb je een oudere auto, maar is deze nog waardevol genoeg om te beschermen? Dan is deze premie de ideale middenweg.

All risk verzekering

De all risk verzekering is de meest uitgebreide en wordt ook wel de volledig casco verzekering genoemd. Deze autoverzekering dekt niet alleen de schade die je veroorzaakt bij anderen, maar ook schade die aan jezelf is toegebracht door je eigen schuld.

Elke verzekeraar hanteert echter wel uitzonderingen, dus lees de polisvoorwaarden goed door. Bepaal bij het vergelijken van autoverzekering welke soort verzekering relevant voor jou is.

Aanvullende dekkingen voor je autoverzekering

Wanneer je een autoverzekering hebt gekozen, kun je aanvullende dekkingen afsluiten om nog vollediger verzekerd te zijn. Deze aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht, maar kunnen extra zekerheid bieden wanneer je de weg op gaat. Je hebt de keuze uit verschillende aanvullende dekkingen, zoals:

Schade inzittenden

Deze verzekering dekt de schade bij passagiers en de bestuurder na een ongeval. Hieronder valt schade aan de personen, kleding en eigendommen van de personen die in de auto aanwezig waren tijdens het ongeval.

Ongevallen inzittenden

Deze verzekering dekt de schade die wordt toegebracht aan de inzittenden van het voertuig, inclusief de bestuurder, als gevolg van een verkeersongeval. Bijvoorbeeld wanneer iemand overlijdt of blijvende invaliditeit oploopt.

Rechtsbijstand

Deze aanvullende module vergoedt juridische hulp die je nodig hebt bij het verhalen van schade op de tegenpartij. Heb je juridisch advies nodig na een ongeluk of nadat iemand is doorgereden? De rechtsbijstandverzekering biedt een uitkomst.

Pechhulp

Deze aanvullende module dekt kosten voor hulp bij pech aan je auto. Veel autoverzekeraars maken onderscheid tussen hulp in Nederland en in het buitenland. Lees de voorwaarden goed door.

No-claim beschermer

De no-claim module beschermt je tegen een stijging van je premie wanneer je schade claimt. Met deze dekking, kun je eenmaal per jaar een schade claimen zonder dat je premie omhoog gaat. Je schadevrije jaren vallen wel terug.

Veelgestelde vragen over autoverzekeringen

De belangrijkste antwoorden over autoverzekeringen

Direct je auto verzekeren

Het afsluiten van een autoverzekering is van essentieel belang voor elke autobezitter. Waarom? Het biedt je de perfecte financiële bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen op de weg. De juiste autoverzekering staat paraat om de kosten van schade aan voertuigen, eigendommen en medische behandelingen te dekken.

Daarnaast ben je in Nederland verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Rijd je zonder verzekering? Dan loop je het risico om onverwachte uitgaven te dragen. Deze kosten kunnen al snel hoog oplopen. Daarnaast riskeer je ook een hoge boete als je zonder verzekering rijdt. Kies er daarom voor vandaag nog je auto te verzekeren en diverse autoverzekeraars te vergelijken.

Vind de goedkoopste autoverzekering voor jou

Als je veel kilometers per jaar rijdt, ben je dus vaak op de weg en loop je automatisch meer risico op schade dan wanneer je amper rijdt. Hoe hoger het risico, hoe hoger de premie zal zijn. Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe meer korting je op je premie zult ontvangen door de bonus/malusregeling.
Het beveiligen van je auto vermindert de kans op diefstal, wat van invloed kan zijn op je premie. Het is dus belangrijk om dit mee te nemen bij het vergelijken van autoverzekeringen. Woon je in een drukke stad of regio? Hier is de kans op ongelukken en autodiefstallen groter, wat je premie kan verhogen.

Jonge bestuurders zijn minder ervaren en daardoor risicovoller voor verzekeraars. Om deze reden betalen jonge bestuurders vaak een hogere premie dan oudere bestuurders. Leeftijd speelt dus een rol bij het vergelijken en afsluiten van een online autoverzekering.

Voorbeeld: Woon je in Amsterdam of Utrecht? Dan vorm je voor de autoverzekeraar een hoger risico dan wanneer je in rustige omgevingen zoals Nijverdal of Wierden woont. Dit resulteert in een hogere premie bij het vergelijken van autoverzekeringen.

Toch is het belangrijk om je gegevens naar waarheid in te vullen wanneer je een autoverzekering vergelijkt. Verzekeraars controleren deze gegevens en kunnen besluiten je een autoverzekering te weigeren of bij schade niet te vergoeden.

Waarom is het slim om minimaal 1 keer per jaar autoverzekeringen te vergelijken?

Verzekeringen veranderen voortdurend. Het kan zijn dat je vorig jaar de beste autoverzekering voor jouw situatie hebt afgesloten, maar dat er dit jaar een andere verzekeraar betere voorwaarden biedt voor dezelfde prijs.

Het doel is om zo goed mogelijk verzekerd te zijn tegen de laagst mogelijke prijs. Als je minimaal een keer per jaar vergelijkt, blijf je op de hoogte van betere opties voor jou. Bovendien kost het vergelijken van autoverzekeringen je nog geen 5 minuten.

Daarom raden wij aan om jaarlijks minstens 1 keer te vergelijken, omdat de kans groot is dat je wensen en behoeften nog beter vervuld zullen worden in nog geen 5 minuten van je tijd.

Beste autoverzekeringen volgens MoneyView

In augustus 2023 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar autoverzekeringen, waarbij verschillende verzekeraars zijn beoordeeld op diverse dekkingen. De volgende verzekeraars hebben zich onderscheiden met een maximale score van 5 uit 5 sterren voor specifieke aspecten:

 • WA-autoverzekering: Voor de WA-dekking werden Univé en Centraal Beheer beloond met vijf sterren op het gebied van prijs. Deze verzekeraars hebben zich bewezen als uitzonderlijke keuzes voor consumenten die waarde hechten aan betaalbaarheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Allianz Direct en InShared ontvingen allebei 5 sterren voor hun voorwaarden. Ze bieden niet alleen competitieve premies, maar ook transparante en gunstige voorwaarden voor hun verzekerden. Deze verzekeringen zijn beschikbaar voor direct afsluiten, waarbij consumenten kunnen profiteren van de hoogwaardige WA-dekking die deze verzekeraars bieden.
 • Beperkt casco: Voor beperkt casco onderscheiden ABN AMRO, Nationale-Nederlanden en Univé zich als topkeuzes, elk met een maximale score van 5 sterren. ABN AMRO valt op door zijn uitgebreide dekking voor schade zoals diefstal en natuurrampen, terwijl Nationale-Nederlanden wordt geprezen voor een ruimere vergoeding bij hulpverlening. Univé scoort niet alleen hoog op prijs, maar biedt ook een kwalitatieve beperkt casco dekking. Consumenten kunnen direct een beperkt casco verzekering afsluiten bij deze toonaangevende verzekeraars.
 • Volledig casco: Voor volledig casco blijken ABN AMRO, OHRA en Nationale-Nederlanden de meest vooraanstaande verzekeraars te zijn met 5 sterren. ABN AMRO levert opnieuw uitstekende prestaties met nieuwwaarderegelingen en uitgebreide cascodekking. OHRA, met vijf sterren voor prijsstelling, biedt veelzijdige productvarianten, waardoor consumenten keuzes hebben op basis van hun specifieke behoeften en budgetten.

5 tips bij het vergelijken van autoverzekeringen

Natuurlijk wil je een voordelige premie en de autoverzekering met de beste voorwaarden. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij de keuze voor een autoverzekering? Op de volgende punten kunnen de voorwaarden van verzekeraars met elkaar verschillen.

Tip 1: Kies de dekking die het beste bij je past

De keuze van de dekking van je autoverzekering is van groot belang. Je wilt niet te uitgebreid verzekeren, want dit kost onnodig veel geld. Je zal wel goed moeten afwegen wat je wilt, want een te krappe dekking kan je ook veel geld kosten bij schade. Hierom is het belangrijk om een goede overweging te maken. Er zijn drie verschillende soorten dekkingen voor de autoverzekering:

 • De WA-verzekering is verplicht in Nederland. Dit is over het algemeen de goedkoopste, maar ook de meest beperkte verzekering. Deze autoverzekering vergoedt alleen schade die je met je auto aan anderen toebrengt. Aangezien deze verzekering geen schade aan je eigen auto dekt, kan het verstandig zijn om deze dekking af te sluiten met een auto van 10 jaar of ouder. Een auto van 10 jaar of ouder is vaak veel in waarde gedaald. Hierdoor kan het gunstiger zijn om alleen een WA-verzekering te nemen. Anders betaal je een hogere maandelijkse premie terwijl de vergoeding bij schade laag zal zijn.
 • De beperkt casco zit tussen de WA-verzekering en de all risk verzekering in. Deze verzekering dekt naast schade aan anderen ook in enkele gevallen schade aan je eigen auto. Denk hierbij aan stormschade, ruitschade en brandschade. Schade die is veroorzaakt door je eigen schuld wordt niet vergoed. Als je een auto hebt die tussen de 6 en 10 jaar oud is, raden wij aan om deze dekking af te sluiten.
 • De all risk autoverzekering is de meest uitgebreide maar ook de duurste autoverzekering. Deze verzekering vergoedt ook nog schade aan je auto die door je eigen schuld is veroorzaakt. Als je auto jonger dan 5 jaar is, raden wij aan om deze verzekering af te sluiten. Je kunt het beste naar de dagwaarde van je auto kijken voor de keuze van een all risk verzekering. Als je auto na bijvoorbeeld 8 jaar nog steeds een hoge dagwaarde heeft, is het verstandig om een all risk verzekering af te sluiten.

Tip 2: Kies aanvullende dekkingen die bij je passen

Je kunt bij een autoverzekering ook nog aanvullende dekkingen afsluiten. Het kan gebeuren dat je bij een ongeval een juridisch conflict met de tegenpartij krijgt of dat de mensen die met je meerijden niet verzekerd zijn bij een ongeluk. Een aanvullende dekking verhoogt je maandelijkse premie. Als je een zo goedkoop mogelijke autoverzekering wilt, raden wij aan om geen aanvullende dekkingen te kiezen. Wil je uitgebreider gedekt zijn? Dan kan een aanvullende dekking iets voor jou zijn. Voordat je een aanvullende dekking afsluit, is het wel verstandig om goed uit te zoeken wat de dekking precies inhoudt en wat je ervoor terug krijgt.

Tip 3: Bespaar waar nodig op je premie

Als je een goedkope autoverzekering wilt, is dit vaak de verzekering met de meest beperkte dekking. Het is namelijk zo dat hoe minder je verzekerd, hoe goedkoper de verzekering zal zijn. De maandelijkse premie hangt af van verschillende factoren: de verzekeraar, jouw situatie, de dekking, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Wij hebben enkele tips voor hoe je een goedkopere autoverzekering kunt nemen.

 • Verhogen van eigen risico: Als je weinig schade rijdt, kun je je eigen risico verhogen in ruil voor premiekorting. Let wel op, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Met eigen risico zal je eerst het bepaalde eigen risico bedrag zelf moeten betalen voordat je iets vergoed krijgt van de verzekeraar. Overweeg dus goed of je het deze premiekorting waard vind.
 • Betaal je premie per jaar: Je kunt in plaats van een maandelijkse premie ook 1 keer de jaarlijkse premie betalen. Hier krijg je vaak tussen de 3 en 6 procent korting voor, aangezien dit de verzekeraar administratieve kosten scheelt. Je zult hiervoor het jaarlijkse bedrag dus wel in één keer moeten betalen.
 • Betaal kleine schades zelf: In sommige gevallen van schade kan het voordeliger zijn om de schade zelf te betalen. Dit is omdat het claimen van schade ten koste gaat van je schadevrije jaren. Deze schadevrije jaren geven je premiekorting. Doordat de schadevrije jaren na een schadeclaim minder worden, zal de premie stijgen. Bij kleine schades kan het daarom voordeliger zijn om de schade zelf te betalen.

Tip 4: Kijk goed naar de voorwaarden

De meeste mensen zijn geneigd om alleen naar de prijs en dekking te kijken. Dit is niet zo gek, want dit lijkt het meest interessant. Maar wat zeker niet vergeten moet worden bij het kiezen van een autoverzekering zijn de voorwaarden. De voorwaarden verschillen per verzekeraar. Het is verstandig om voor het afsluiten goed deze voorwaarden te lezen zodat je niet in geval van schade met onaangename verrassingen komt.

Wij hebben een aantal punten voor jou uitgezocht waarop de voorwaarden van verzekeraars kunnen verschillen:

 • Nieuwwaarderegeling en/of aanschafwaarderegeling
 • Vrije keuze schadehersteller
 • Vergoeding voor accessoires
 • Eigen risico
 • Vervangend vervoer bij schade

Als je jouw auto total loss rijdt terwijl je all risk verzekerd bent, dan ligt het aan de voorwaarden hoeveel je vergoed krijgt. De ene autoverzekering vergoedt de dagwaarde, de andere de nieuwwaarde of occasion- of aanschafwaarde. Dit kan een flink verschil in geld vergoeding opleveren. Hierom is het verstandig om de voorwaarden goed te bekijken voordat je een autoverzekering afsluit.

Tip 5: Maak gebruik van online reviews

Wij adviseren om voor het afsluiten van een autoverzekering eerst de online reviews van verzekeraars te checken. Dit geeft je inzicht in de ervaringen van andere klanten met de verzekeraar, wat meer informatie biedt over de kwaliteit van de klantenservice, claimafhandeling, uitbetaling en algehele tevredenheid. Het bekijken van reviews helpt je een beter beeld te krijgen van de betrouwbaarheid en reputatie van een verzekeraar. Positieve reviews kunnen aanduiden dat een verzekeraar consequent goede service levert, terwijl negatieve reviews waarschuwingen kunnen bevatten voor mogelijke problemen of valkuilen. Kortom, online reviews vormen een waardevolle informatiebron. Daarom raden wij aan om deze te raadplegen bij het vergelijken van autoverzekeringen.

Keuzehulp bij het vergelijken van autoverzekeringen

Om de beste dekking voor jou te vinden, is het verstandig om te kijken naar de dagwaarde van je auto. Als je auto al 10 jaar oud is maar nog steeds een hoge dagwaarde heeft, kan het verstandig zijn om naar een uitgebreidere dekking te kijken. Als je het moeilijk vindt om een keuze te maken betreft de dekking, kan het kijken naar de dagwaarde je helpen. Houd bij je keuze ook in gedachte of je indien nodig geld achter de hand hebt voor schadeherstel. Als je dit niet hebt, kan het verstandig zijn om een uitgebreidere dekking te nemen. Wij hebben drie voorbeeldscenario’s voor jou die kunnen helpen bij de keuze van de dekking en aanvullende dekkingen van jouw autoverzekering.

Scenario 1

Stel dat je net een gloednieuwe auto bij een autodealer hebt gekocht, en een autoverzekering wilt afsluiten. Maar je zit te twijfelen tussen de verschillende dekkingen en weet niet welke je moet kiezen. In dit geval is de all risk dekking het meest geschikt voor jou. Wij raden aan om bij een auto die jonger is dan 5 jaar een all risk autoverzekering af te sluiten. Als je een lease auto hebt dan is een all risk verzekering standaard verplicht.

Scenario 2

Stel dat je twijfelt over aanvullende dekkingen en de aanvullende rechtsbijstanddekking wilt afsluiten, maar al een rechtsbijstandverzekering hebt. Dan raden wij aan om deze even te controleren. Als je een complete rechtsbijstandverzekering of een rechtsbijstandverzekering met de aanvullende verkeersdekking hebt, is het overbodig om deze ook bij je autoverzekering af te sluiten. Je wilt niet dubbel betalen, dus bekijk dit goed. Bovendien voegt deze aanvullende dekking niet zo veel toe als je een all risk verzekering hebt, aangezien je verzekeraar dit zelf zal regelen.

Scenario 3

Stel dat je overweegt om een ongevallen inzittenden verzekering als aanvullende dekking te kiezen, maar niet zeker weet of je deze moet nemen. Dan adviseren wij om deze dekking niet af te sluiten, maar in plaats daarvan de schadeverzekering voor inzittenden (SVI) te nemen. Over het algemeen zijn je inzittenden al verzekerd onder je WA-verzekering. Want als er door jouw schuld schade ontstaat aan de inzittenden, kunnen ze dit op jouw WA-verzekering verhalen. Maar met een WA-verzekering is je eigen schade niet gedekt. Met deze aanvullende dekking is dat wel het geval. Een SVI is dus gunstig voor de bestuurder. Bovendien heeft de SVI een bredere dekking voor alle inzittenden dan de ongevallen inzittenden verzekering. Daarom raden wij aan om deze af te sluiten.

Op basis van welke factoren wordt de hoogte van je autoverzekeringspremie gebaseerd?

De hoogte van de premie van jouw autoverzekering is gebaseerd op verschillende factoren. We hebben voor jou uitgezocht welke factoren hierbij een rol spelen.

De soort dekking van je autoverzekering
De eerste factor waarop de premie is gebaseerd, is de soort dekking die je kiest. Bij je autoverzekering moet je beslissen hoe uitgebreid je gedekt wilt zijn. Als je kiest voor de minst uitgebreide dekking (WA-verzekering), zal de maandelijkse premie van je autoverzekering lager zijn dan wanneer je alles laat verzekeren met een all risk verzekering en aanvullende dekkingen. Dit komt doordat bij de WA-verzekering alleen schade aan anderen wordt vergoed, terwijl bij all risk ook schade aan jezelf wordt gedekt. Bij een all risk verzekering zal de verzekeraar dus meer uitkeren in geval van schade, wat resulteert in een hogere maandelijkse premie.

Voorwaarden van je autoverzekering
De tweede factor zijn de voorwaarden van een verzekeraar. Als een verzekeraar goede voorwaarden heeft, is dit gunstiger voor jou en zal er bij schade of pech meer geld worden uitgekeerd of een betere service worden geboden. Dit speelt ook een rol bij het bepalen van de hoogte van je premie. Voorwaarden kunnen sterk variëren per verzekeraar. Verzekeraars willen hun eigen unieke product aanbieden, daarom passen ze hun voorwaarden aan, wat de premie beïnvloedt.

Voorwaarden van je autoverzekering
De derde factor zijn de persoonlijke gegevens, zoals je postcode, het model van je auto, gewicht van je auto, je leeftijd, het aantal schadevrije jaren, het eigen risicobedrag en het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden. Deze factoren spelen allemaal een rol bij het bepalen van de hoogte van je premie. Schadevrije jaren resulteren in premiekorting. Wanneer je een auto, motor of bestelauto op jouw naam hebt verzekerd, bouw je schadevrije jaren op. Elk jaar dat je geen schade claimt, levert je 1 schadevrij jaar op. Al deze genoemde factoren spelen mee bij het bepalen van de hoogte van de premie. Zo moeten jonge bestuurders meer betalen dan oudere bestuurders, en zal je ook meer betalen als je meer kilometers per jaar wilt rijden.

Hoe vergelijken we bij Verzekering.nl

Bij Verzekering.nl nemen wij een uitgebreide selectie van autoverzekeraars op de markt mee in de vergelijking. Zo krijg je bij ons altijd een aanbod te zien dat up-to-date is. Goed om te weten is dat wij hierin een selectie maken van aanbieders van autoverzekeringen waar wij mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij altijd de beste autoverzekeringen aanbieden waar wij volledig achter staan.
 

Zo verdienen wij ons geld

Als je ervoor kiest om via onze website een autoverzekering af te sluiten, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Het goede nieuws is dat wij geen kosten aan jou doorberekenen voor het gebruik van onze website. Bovendien blijven je premies hetzelfde, ongeacht of je via ons of rechtstreeks bij de verzekeraar je autoverzekering afsluit.

Onze kwaliteit waarborgen wij zo

Er is niets belangrijker dan het afsluiten van een goede verzekering. Of het nu gaat om een zorg-, reis-, auto-, inboedel-, of een andere verzekering. Onze maatstaven zijn altijd hetzelfde. We vergelijken dan ook objectief en onafhankelijk onze verzekeringen. Hierdoor worden er geen partijen voorgetrokken.

Daarnaast werken we met een zo uitgebreid mogelijk aanbod. We staan alleen open voor een samenwerking met partners als zij een compleet aanbod aanbieden.

Ons doel is namelijk om zowel budget opties als uitgebreidere verzekeringen aan je voor te kunnen leggen. Zo kan onze vergelijkingstool de beste verzekering voor jou aanbieden.

De voordelen van de vergelijker van Verzekering.nl

Ons doel is om de best passende autoverzekering voor jouw wensen te vinden. We streven ernaar dat je goed verzekerd bent tegen een gunstige prijs. Onze vergelijker kan je uitstekend helpen bij het berekenen van een passende premie. Je krijgt een overzichtelijke lijst te zien met verzekeraars, gerangschikt van de laagste naar hoogste premie, op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Hier kun je gemakkelijk meer informatie vinden over de verzekeraars en de voorwaarden doornemen.

De voordelen van het gebruiken van onze vergelijker zijn enorm. Als je allerlei verzekeringen één voor één zou moeten opzoeken, kost dat veel tijd. Bij ons heb je in slechts 4 stappen en minder dan 5 minuten tijd een volledig overzicht van diverse verzekeraars. Bovendien is onze vergelijker 100% onafhankelijk. We streven echt naar het beste voor jou. Onze vergelijker is eenvoudig, overzichtelijk, tijdbesparend en betrouwbaar. Klik op de knop ‘vergelijk autoverzekeringen’ en vind eenvoudig de beste premie voor jouw situatie.

Vergelijk autoverzekeringen

Bronnen en expertise

De volgende bronnen zijn geraadpleegd bij het opstellen van deze pagina:

Gecontroleerde informatie door een expert

Picture of Martin Dekker

Martin Dekker

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Martin Dekker. Martin houdt zich constant bezig met het waarborgen van de kwaliteit van het aanbod dat wij aanbieden. Hij checkt hierbij of de informatie van de aanbieders overeenkomt met de informatie die wij geven.

Scroll naar boven