Zakelijk

ING kortlopende reisverzekering

Waarom ING kortlopende reisverzekering
Zorgeloos op reis? Een kortlopende reisverzekering sluit je af op Verzekering.nl ✔ Gemiddeld beoordeeld met 5/5 ✔ Vergelijk direct en bespaar vele euro’s!

Kortlopende reisverzekering ING

Wanneer je niet zo vaak op vakantie gaat, is een kortlopende reisverzekering van ING dé verzekering voor jou. Met deze verzekering is je zorgen maken om het lopen van eventuele schade verleden tijd en kun jij onbezorgd op pad. Het afsluiten van een ING kortlopende reisverzekering is zo geregeld, ook vlak voor jouw vertrek. Mensen vooruit helpen, overal en altijd: dat is waar het bij de ING bank sinds 1881 om draait. Weten wat een reisverzekering inhoudt of toch een kortlopende reisverzekering bij ING afsluiten? Verzekering.nl vertelt je alles wat je weten moet.

Vergelijk kortlopende reisverzekeringen

ING kortlopende reisverzekering

Onbezorgd op reis gaan zonder maandelijks een fiks bedrag te moeten betalen is kinderspel met een kortlopende reisverzekering van ING. Met deze verzekering zit je nergens aan vast en betaal je enkel premie voor de dagen dat jij op reis bent. Wat een kortlopende reisverzekering precies inhoudt, verschilt per verzekeraar. Met een ING kortlopende reisverzekering ben je er in ieder geval van verzekerd dat:
– Jouw bagage gedekt is tegen diefstal en beschadiging
– Jouw medische kosten en repatriëring (een onverwachte terugkeer naar huis wegens ziekte) binnen Europa worden gedekt
– Kinderen tot vijf jaar gratis zijn meeverzekerd

Inhoud kortlopende reisverzekering ING

Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering van ING is altijd een verstandig idee. Met zo een verzekering ben je namelijk verzekerd van een zorgeloze reis én lage kosten. Premies starten al vanaf €1,10 per dag. De kortlopende reisverzekering van ING is:
– Geschikt voor betaalde overnachtingen die binnen de Nederlandse grenzen plaatsvinden
– Geschikt voor vrijwilligerswerk in het buitenland, stage én het privégedeelte van zakelijke reizen
– Gratis voor kinderen tot 5 jaar. Deze kinderen moeten wel opgenomen worden in het contract van de kortlopende reisverzekering van ING
– Geldig voor maximaal 6 personen

Dekkingen ING kortlopende reisverzekering

Indien je de inhoud van een kortlopende reisverzekering van ING niet uitgebreid genoeg vindt, kun je deze aanvullen met verschillende dekkingen. ING biedt onder andere de volgende dekkingen aan:

Een annuleringsdekking

Wanneer je te maken krijgt met onvoorziene gebeurtenissen, zoals onvrijwillige werkloosheid of iemands overlijden, komt een annuleringsdekking goed van pas. De kosten die bij het annuleren of afbreken van jouw reis komen kijken, worden in zulk soort gevallen door jouw verzekeraar vergoed.

Werelddekking

Met een ING kortlopende reisverzekering kun jij zorgeloos op pad binnen Europa en landen als Algerije en Egypte. Wanneer jij verder op reis gaat, kan het zijn dat jouw vakantie niet wordt gedekt. Met de aanvullende werelddekking is dit probleem gelukkig zo opgelost. Wanneer jij voor deze aanvullende verzekering kiest kun je, als de wereldreiziger die je bent, altijd onbezorgd op pad. De locatie van jouw reisbestemming is onbelangrijk.

Wintersportdekking

Op wintersport gaan is natuurlijk hartstikke leuk en al helemaal wanneer jij goed verzekerd bent. Dit kan gemakkelijk door het afsluiten van een wintersportdekking voor een kortlopende reisverzekering van ING. Zowel jouw wintersportuitrusting als pistevervoer en vele andere zaken worden hiermee gedekt.

Kortlopende reisverzekering afsluiten ING

Wanneer je weet welke reisverzekering en dekkingen bij jou passen, is het tijd voor het afsluiten van een kortlopende reisverzekering van ING. Toch nog twijfels? Vul dan een vergelijkingsmachine voor reisverzekeringen in en vindt binnen minder dan vijf minuten de beste optie voor jou. Verzekeringen vergelijken, afsluiten en geld besparen is een eitje op Verzekering.nl.

Let op! Om een ING kortlopende reisverzekering te kunnen afsluiten heb je een ING betaalrekening nodig.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven