Aevitae reisverzekering

Waarom Aevitae reisverzekering
Aevitae reisverzekering afsluiten. Vergelijk reisverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw reis via Verzekering.nlng doorlopend

Zoals in de voorwaarden terug te lezen is wordt de reisverzekering van Aevitae afgehandeld door de bekende reisverzekeraar Allianz Global Assistance. Aevitae is een volmachtbedrijf dat gespecialiseerd is in werknemers- en werkgeversvoorzieningen. Dit is zowel collectief als individueel. Aevitae heeft alleen doorlopende reisvrzekeringen. Deze zijn voor klanten van Aevitae wel aantrekkelijk.

Voorwaarden en bijzonderheden Aevitae reisverzekering

Klanten van aevitae die een zorgverzekering en ook een aanvullende verzekering hebben (Plus, Top, Vip) die kunnen gratis een reisbagage en of ongevallenverzekering afsluiten. Dit kan alleen op voorwaard dat men een polisblad extra verzekering heeft.

De basisdekking kan voordelig uitgebreid worden. Er hoeft dan alleen voor de uitbreiding betaald te worden. Verder kent Aevitae ook het meeverzekeren van inwonende en uitwonende leden van het gezin. Dit kan tot de leeftijd van 27 jaar.

De basisdekking dekt verder ook SOS, aanvullende medische kostten, reisrechtsbijstand en aansprakelijkheid. Ook is uitbreiding mogelijk als het gaat om reisbagage, een doorlopende annuleringsverzekering, geld en reischeque en autohulp.

Aevitae reisverzekering afsluiten

Ben je geïnteresseerd in een reisverzekering? Bij Verzekering.nl kun je eenvoudig je reisverzekering afsluiten of verschillende reisverzekeringen vergelijken. Klik op de ‘vergelijk reisverzekeringen’ knop om de beste reisverzekering voor jou te vinden. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je allemaal op Verzekering.nl.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven