Zakelijk

Reisverzekering vergelijken

Onbezorgd op reis!

Reisverzekering vergelijken in 2024

Vergelijk en sluit binnen 5 minuten af!

Ben je een reislustig type dat meerdere keren per jaar de koffers pakt naar een verre bestemming of houdt je het liever binnen onze eigen landsgrenzen? Wat we in ieder geval zeker weten is dat een goede reisverzekering voor alle vakantiegangers belangrijk is. Bij Verzekering.nl kies je zelf welke verzekeraar bij je past. Je kiest de reisverzekering die je wilt, eventueel met aanvullende modules. Wij hebben ons aanbod voor je gesorteerd van de goedkoopste vanaf premie naar de duurste vanaf premie.

Een reisverzekering is een financieel vangnet voor als er iets misgaat op reis. Of je nu je reis moet annuleren, je bagage kwijtraakt, of medische zorg nodig hebt in het buitenland, een reisverzekering dekt deze onvoorziene kosten. Het zorgt voor gemoedsrust, zodat je kunt genieten van je avontuur zonder je zorgen te maken over eventuele financiële tegenslagen.

Kies de beste reisverzekering voor jou

Bij Verzekering.nl begrijpen we dat het vinden van de ideale reisverzekering met de voordeligste premie geen eenvoudige opgave is. Je dient rekening te houden met verschillende aspecten zoals dekking, voorwaarden en de premie. Het individueel doorlopen van deze factoren bij meerdere verzekeraars kan tijdrovend zijn. Daarom bieden wij een onafhankelijke vergelijkingstool aan. Met onze tool kun je gemakkelijk en snel de premies van diverse reisverzekeraars naast elkaar leggen. Zo helpen we je de reisverzekering te vinden die het beste bij jouw behoeften past, zonder dat je uren kwijt bent aan zoeken.

Groot aanbod van reisverzekeringen

Vind de beste premie voor jouw situatie

Binnen 5 minuten een reisverzekering afsluiten

Onze top 5 reisverzekeraars

Waarop zijn de premies van de doorlopende reisverzekering gebaseerd?

De hierboven getoonde vanaf premies zijn door ons zo zorgvuldig mogelijk berekend en zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

 • Doorlopende reisverzekeringen
 • Alleenstaand zonder kinderen
 • Geboortedatum: 01-01-1980
 • Europa dekking
 • Laagste aantal dagen aaneengesloten op reis
 • Bagage meeverzekerd, laagste verzekerde som
 • Geen aanvullende dekkingen
 • Eigen risico tussen € 100,- en € 250,- afhankelijk van mogelijkheden bij verzekeraar

Datum berekening: 22 maart 2024

Keuze uit de beste reisverzekeraars

Bekijk een groot aantal verzekeraars van reisverzekeringen

Gemakkelijk vergelijken in 3 stappen

Met onze vergelijkingstool vraag je binnen 5 minuten je reisverzekering aan!
1
Stap 1: je gegevens

Vul je geboortedatum, gezinssamenstelling en het type reisverzekering in.

2
Stap 2: aanvullende dekking

Bekijk het overzicht en kies aanvullende dekkingen.

3
Stap 3: vergelijken

Vergelijk reisverzekeringen op prijs, dekking en reisduur.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering is een beetje zoals een veiligheidsnet voor als je op reis gaat. Stel je voor: je bent helemaal klaar voor je avontuur in het buitenland, maar dan gebeurt er iets onverwachts. Misschien moet je plotseling je reis annuleren omdat je ziek wordt, je bagage raakt kwijt op het vliegveld, of je struikelt over een steen en moet naar het ziekenhuis. Dat zijn precies de soort situaties waarvoor een reisverzekering bedoeld is. Met een reisverzekering krijg je financiële bescherming tegen deze onvoorziene problemen. Afhankelijk van het soort verzekering dat je kiest, kan het de kosten dekken van medische zorg in het buitenland, verloren of gestolen bagage, annulering van je reis, en soms zelfs hulpverlening bij noodsituaties zoals een onverwachte evacuatie.

Dekkingen reisverzekering

Er zijn twee verschillende soorten dekkingen voor de reisverzekering. Kies je voor de kortlopende dekking of juist voor de doorlopende reisverzekering? Vergelijk jouw reisverzekering op prijs, dekking en beoordeling. Weet je niet precies wat welke dekking inhoudt? Wij leggen dit voor jou uit.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering is een tijdelijke verzekering die een vaste ingangsdatum en einddatum heeft. De hoogte van de premie van dit type reisverzekering hangt af van het aantal vakantiedagen, het aantal personen en of je eventueel extra dekkingen hebt meeverzekerd. Indien je door onvoorziene omstandigheden later dan de einddatum van je kortlopende reisverzekering terugkomt, loopt de verzekering alsnog mee tot de thuiskomst. Let er echter wel goed op wat je verzekeraar vindt vallen onder onvoorziene omstandigheden. Mochten de omstandigheden daar namelijk niet onder vallen, dan is het verstandig om de extra dagen ook te verzekeren.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering die het hele jaar door geldt. Deze verzekering geldt dus ook als je op verschillende vakanties gaat die niet aaneengesloten zijn. De premie voor een doorlopende reisverzekering is relatief goedkoper dan de kortlopende reisverzekering in het geval dat je als stel voor drie weken per jaar op vakantie gaat of wanneer je als alleenstaande drie tot vier weken per jaar op vakantie gaat.

Aanvullende dekkingen voor je reisverzekeringen

Je kunt ervoor kiezen om boven op je reisverzekering een aantal aanvullende dekkingen af te sluiten.

Een annuleringsverzekering sluit je af voordat je daadwerkelijk op vakantie gaat. Indien je voordat je op vakantie door bepaalde omstandigheden niet meer kan gaan, betaalt je verzekering je je geld terug. Let er hierbij wel op dat de verzekeraar voorwaarden heeft verbonden aan je annuleringsverzekering en dat je dus niet zomaar je geld terug krijgt. Er zijn twee soorten annuleringsverzekeringen: een kortlopende- en een langlopende annuleringsverzekering. Wanneer je een kortlopende annuleringsverzekering afsluit, ben je alleen verzekerd voor een specifieke reis. Indien je slechts een enkele keer per jaar op reis gaat zou dit een goede optie kunnen zijn. De langlopende reisverzekering geldt net als de doorlopende reisverzekering het hele jaar door. Indien je meerdere malen per jaar op reis gaat hoef je je hier dus niet apart voor te verzekeren.

Met de bagagedekking is je persoonlijke bagage tegen verlies, vermissing, diefstal en beschadiging verzekerd. Verzekeraars hanteren hierin verschillende bedragen die ze uitkeren. Bekijk de polisvoorwaarden voor de bagagedekking per verzekeraar. Bij enkele reisverzekeraars vallen mobiele telefoons buiten dekkingen die je voor je reisverzekering kunt afsluiten.

Vanuit je basis zorgverzekering ben je voor het grootste deel van de medische kosten in het buitenland verzekerd. Toch keren verzekeraars niet het hele bedrag uit als een behandeling in het buitenland duurder is dan in Nederland. Dit verschil kun je verzekeren met een aanvullende ziektekosten module. Zo ben je voor alle medische kosten in het buitenland verzekerd.
De ongevallendekking heeft betrekking op een vaste vergoeding wanneer je blijvend invalide raakt of overlijdt tijdens de vakantie. Het gaat daarbij niet om de terugreis naar Nederland of de medische kosten door een ongeval. Een ongevallendekking keert eenmalig een bedrag uit bij invaliditeit of overlijden. Bij overlijden keren verzekeraars tussen de € 5.000,- en € 50.000,- uit. Bij invaliditeit ligt dit bedrag tussen de € 10.000,- en € 100.000,-. Wanneer je wil weten of je kosten vergoed worden, zal de reisverzekeraar eerst nagaan in hoeverre je invalide bent verklaard en wat de ernst van de invaliditeit is. Het uit te keren bedrag verschilt per verzekeraar en is terug te vinden in de polisvoorwaarden. Bij deze dekking zijn enkele situaties vastgelegd waarbij de reisverzekeraar geen bedrag hoeft uit te keren:
 • Wanneer het ongeval je eigen schuld is of door roekeloosheid is gebeurd.
 • Als je ten tijde van het ongeval onder invloed was van drugs of alcohol.
 • Als het ongeval gebeurde tijdens je deelname aan een wedstrijd.
Enkele reisverzekeraars hanteren een aangepaste dekking bij kinderen tot 16 jaar en ouderen vanaf 70 jaar. Alle voorwaarden voor een ongevallendekking in het buitenland vind je in de polisvoorwaarden.
Met een dekking voor je wintersportvakantie ben je verzekerd voor medische kosten die niet vanuit de basiszorgverzekering worden gedekt. Ook ben je met een wintersportmodule verzekerd voor de zogenoemde gipsvlucht: de vlucht terug naar Nederland, omdat je vanwege de valpartij je vakantie niet meer verder kunt voortzetten. Deze terugvlucht noemen we ook wel repatriëring. Let bij een wintersportmodule ook op de eventuele dekking buiten de piste. Niet alle verzekeraars dekken ongevallen die off-piste gebeuren. Dit is terug te vinden in de polisvoorwaarden.
Bij een duikverzekering maken verzekeraars een verschil tussen recreatief duiken – waarbij je niet meer dan 40 meter duikt – en technisch duiken, zoals grotduiken en wrakduiken. Technisch duiken is niet in alle gevallen meeverzekerd en soms dien je in het bezit te zijn van een duikbrevet. Recreatief duiken, met ademapparatuur, kun je meeverzekeren bij de reisverzekering. Doorgaans vergoeden verzekeraars voor reizigers met een duikverzekering alle kosten bij aansprakelijkheid en ongevallen.

Wanneer je op zakenreis gaat, zijn je laptop en smartphone onmisbaar om werkzaamheden uit te voeren en contact te onderhouden met je kantoor en familie. Deze essentiële apparaten, inclusief eventuele andere zakelijke apparatuur zoals tablets en printers, vallen onder de verzekering. Echter, de verzekering vergoedt alleen in gevallen waarin je de apparatuur bij je droeg of veilig in de hotelkluis had opgeborgen. Laat je je laptop achter in je hotelkamer, dan kom je niet in aanmerking voor een uitkering. Het is dus belangrijk om bewust te zijn van de voorwaarden die gelden voor de extra dekking van apparatuur, zelfs met een specifieke reisverzekering voor zakenreizen.

Niet alle verzekeraars bieden een dekking aan voor contant geld. Als je een reisverzekering wilt waarbij contant geld wel tot een bepaald bedrag is meeverzekerd, vul dit dan in bij onze vergelijkingstool. Contant geld verzekeren zorgt er wel voor dat je premie stijgt; het is namelijk geen goedkope dekking. Maximaal dekt een verzekeraar € 750,- contant geld.
Rechtsbijstand bij een reisverzekering biedt juridische ondersteuning en dekking van kosten voor juridische bijstand tijdens je reis. Deze dekking is vooral belangrijk in situaties waarin je betrokken raakt bij juridische geschillen of als je juridische hulp nodig hebt in het buitenland. Denk hierbij aan geschillen over schade die je tijdens je reis hebt opgelopen of veroorzaakt, contractuele disputen met reisaanbieders, of andere juridische problemen die kunnen ontstaan.
Sportuitrusting bij een reisverzekering verwijst naar de items en toebehoren die specifiek zijn bedoeld voor het beoefenen van sportactiviteiten tijdens je reis. Dit kan variëren van ski’s en snowboards voor wintersporten, golfclubs, surfplanken, duikuitrusting, tot fietsen voor wielrennen en mountainbiken. Veel reisverzekeringen bieden de mogelijkheid om je standaarddekking uit te breiden met een aanvullende dekking voor sportuitrusting. Deze aanvullende dekking is belangrijk omdat sportuitrusting vaak kostbaar is en een hoger risico loopt op schade of verlies tijdens de reis. Een reisverzekering die sportuitrusting dekt, biedt financiële bescherming tegen deze risico’s, zoals schade, diefstal of verlies van de uitrusting. Het zorgt ervoor dat je niet zelf voor de hoge kosten hoeft op te draaien om de uitrusting te repareren of te vervangen. Voorwaarden en dekkingen kunnen aanzienlijk verschillen per verzekeraar en polis. Het is daarom belangrijk om goed te controleren of jouw specifieke sportuitrusting gedekt is en onder welke voorwaarden.
De autopech module is voor reizigers die graag met de auto op vakantie gaan. Check vooraf bij je autoverzekeraar of je al verzekerd bent voor pechhulp onderweg. Is dit niet het geval? Dan kun je bij je reisverzekering deze aanvullende dekking kiezen. Mocht je auto stuk gaan onderweg, dan dekt de autopech module:
 • Onderdelen die opgestuurd moeten worden
 • Wanneer de pechhulp onderweg je auto naar een garage moet slepen
 • Schade aan een andere auto en de rechtsbijstand
 • Je auto naar Nederland vervoeren
 • Vernietiging wanneer reparatie niet meer mogelijk is
 • Kosten in een hotel als je de reis niet kunt voortzetten

Veelgestelde vragen over reisverzekeringen

De belangrijkste antwoorden over reisverzekeringen

Direct je reis verzekeren

Het afsluiten van een reisverzekering is cruciaal voor elke reiziger. Waarom? Het biedt onmisbare financiële bescherming tegen onvoorziene omstandigheden tijdens je reis. Of je nu te maken krijgt met verloren bagage, medische noodgevallen, vluchtannuleringen of andere onvoorziene gebeurtenissen, de juiste reisverzekering biedt een vangnet dat de financiële impact van deze gebeurtenissen kan verzachten.

Naast de financiële bescherming, zorgt een reisverzekering ook voor gemoedsrust. Weten dat je gedekt bent tegen een scala aan mogelijke problemen, maakt het makkelijker om te ontspannen en te genieten van je reis. Het vergelijken van verschillende reisverzekeringen is daarbij essentieel; het stelt je in staat om een verzekering te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en reisplannen, tegen een prijs die binnen jouw budget past. Begin daarom vandaag nog met het vergelijken van reisverzekeringen om de beste dekking voor jouw volgende reis te vinden.

Eigen risico reisverzekering

Wanneer je tijdens je vakantie ziek wordt en medische hulp nodig hebt of als je bagage gestolen wordt in je hotel, is het niet gegarandeerd dat je reisverzekering alle kosten dekt. De mate van vergoeding is afhankelijk van de details van je verzekeringspolis. Voor bepaalde situaties, zoals bagageverlies of schade aan je mobiele telefoon, wordt doorgaans een standaard eigen risico van € 50,- gehanteerd.

Eigen risico voor medische kosten
In het geval van medische kosten, zoals een bezoek aan de dokter in het buitenland, is het standaard eigen risico van je zorgverzekering van toepassing, net als in Nederland. In 2023 bedraagt dit eigen risico € 385,-, tenzij je hebt gekozen voor een vrijwillig hoger eigen risico, wat betekent dat je meer moet betalen voor medische behandelingen tijdens je vakantie. Kosten die boven dit bedrag uitkomen, worden vergoed. Je kunt echter een extra verzekering afsluiten voor medische kosten via je reisverzekering, die kosten dekt die buiten je gewone zorgverzekering vallen, zoals het eigen risico.

Eigen risico voor overige schades
Bij een aanvullende dekking voor je bagage, varieert de verzekeringssom tussen € 1.000,-, € 2.500,- of € 3.500,- per persoon, met een eigen risico van € 50,- per incident. Dit betekent dat je dit bedrag zelf moet betalen voordat de rest van de schade wordt vergoed, waarbij voor bepaalde schades een maximale vergoeding geldt. Als bijvoorbeeld je telefoon beschadigt terwijl je bagage tot € 1.000,- of € 2.500,- verzekerd is, ontvang je maximaal € 250,-. Bij een verzekeringssom van € 3.500,- is de maximale vergoeding voor een beschadigde telefoon € 350,-.

Voor andere aanvullende dekkingen binnen je reisverzekering geldt doorgaans geen eigen risico.

Reizen naar gebieden met een negatief reisadvies
Voor bestemmingen met een negatief reisadvies is er geen standaard eigen risico. Echter, reizen naar deze gebieden brengt een verhoogd risico met zich mee, en niet alle schades zullen door je reisverzekering gedekt worden. Schade als gevolg van gevaarlijke situaties, zoals natuurrampen of conflicten, valt buiten de dekking.

Beste reisverzekeringen volgens MoneyView

In april 2024 heeft MoneyView opnieuw een uitgebreide evaluatie uitgevoerd naar de beste reisverzekeringen. Meer dan 40 verschillende reisverzekeringsproducten werden beoordeeld op diverse aspecten. Hieronder volgt een overzicht van de verzekeraars die een beoordeling van 5 uit 5 sterren hebben ontvangen:

Doorlopende reisverzekeringen:

 • ABN AMRO, Univé en Aon hebben wederom de hoogste score behaald, 5 sterren, op het gebied van prijs. ABN AMRO viel dit jaar ook op door hun verbeterde voorwaarden, vooral na het verhogen van de verzekerde bedragen voor bagage per 1 april 2024.
 • ANWB/Unigarant en Anker worden erkend voor het bieden van hogere maximumvergoedingen voor schade aan smartphones dan de meeste andere verzekeraars.
 • Opvallend is de ruimere dekking voor annuleringskosten bij ANWB/Unigarant en Anker, vooral in gevallen van scheiding of het beëindigen van een relatie zonder formeel contract.

Kortlopende reisverzekeringen:

 • OHRA en Interpolis heeft zowel op prijs als voorwaarden een 5-sterrenrating behaald, dankzij hun concurrerende tarieven en uitgebreide dekkingsopties.
 • Aon scoort consistent hoog met 5 sterren op prijs, zowel voor hun doorlopende als kortlopende reisverzekeringen.
 • ANWB/Unigarant blinkt uit met 5 sterren op voorwaarden, waarbij de vergoedingen voor smartphones, zonnebrillen, en sportuitrustingen significant hoger zijn dan bij andere aanbieders.

5 tips bij het vergelijken van reisverzekeringen

Vergelijken van reisverzekeringen kan soms als een uitdaging voelen door het brede aanbod en de verschillende dekkingen. Hier zijn vijf tips om je te helpen de beste reisverzekering voor jouw situatie te vinden:

Tip 1: Bepaal je dekkingsbehoeften
Voordat je reisverzekeringen gaat vergelijken, is het belangrijk om te bepalen wat je nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld een risicovolle sport beoefenen, neem je dure spullen mee, of reis je naar afgelegen gebieden? Deze factoren kunnen invloed hebben op het type dekking dat je nodig hebt, zoals dekking voor sportuitrusting, een hogere dekking voor bagage of specifieke medische dekking.

Tip 2: Vergelijk de dekkingslimieten en uitsluitingen
Kijk niet alleen naar de premie, maar ook naar wat daadwerkelijk gedekt wordt en tot welk bedrag. Sommige polissen bieden misschien een lagere premie, maar hebben tegelijkertijd lagere dekkingslimieten of meer uitsluitingen. Zorg ervoor dat de verzekering de kosten kan dekken van de meest voorkomende problemen die je zou kunnen tegenkomen.

Tip 3: Controleer de dekking voor medische kosten
Medische dekking is een van de belangrijkste aspecten van een reisverzekering, vooral als je naar landen reist waar medische zorg duur is. Controleer of de verzekering spoedeisende medische zorg en repatriëring dekt. Kijk ook of er een eigen risico geldt en hoe hoog dat is.

Tip 4: Lees de kleine lettertjes voor specifieke uitsluitingen
Elke verzekering heeft zijn eigen set uitsluitingen. Dit kunnen situaties zijn waarin de verzekering niet uitkeert, zoals bepaalde risicovolle activiteiten of gebeurtenissen die als gevolg van nalatigheid plaatsvinden. Het is essentieel om deze door te nemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tip 5: Check de reputatie van de verzekeraar
Onderzoek de klantenservice en claimafhandeling van de verzekeraar. Goede service is cruciaal, vooral in stressvolle situaties tijdens je reis. Lees reviews en ervaringen van andere klanten om een beeld te krijgen van hoe de verzekeraar omgaat met claims.

Op basis van welke factoren wordt de hoogte van je reisverzekeringspremie gebaseerd?

Kortlopende of doorlopende
De keuze tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering heeft een significante invloed op de hoogte van de premie die je betaalt. Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor de duur van één specifieke reis. De premie is eenmalig en wordt berekend op basis van de lengte van de reis, de bestemming, en de gekozen dekkingen. Een doorlopende reisverzekering biedt het hele jaar door dekking voor alle reizen die je maakt. De premie betaal je jaarlijks, ongeacht hoe vaak je reist.

Aanvullende dekkingen
Specifieke aanvullende dekkingen zoals voor sportuitrustingen, hoge medische kosten in het buitenland, of een annuleringsverzekering, kunnen de premie verhogen.

Gezinssamenstelling
De gezinssamenstelling speelt ook een rol bij het bepalen van de premie voor je reisverzekering. Dit komt omdat de samenstelling van je gezin invloed heeft op het totale risico dat de verzekeraar loopt. Over het algemeen geldt dat hoe meer mensen er onder één polis vallen, hoe groter het risico op schade of verlies dat de verzekeraar loopt. Dit kan leiden tot een hogere premie omdat de kans dat één van de verzekerden een beroep doet op de verzekering toeneemt met het aantal personen dat is meeverzekerd.

Duur van je reis
De duur van je reis is dus een cruciale factor bij het bepalen van de reisverzekeringspremie. Het weerspiegelt het principe dat een langer verblijf in het buitenland gepaard gaat met een hoger risico, wat zich vertaalt in een hogere premie. Het is belangrijk om een verzekering te kiezen die niet alleen past bij je budget, maar ook bij de specifieke behoeften en risico’s van je reisplannen.

Eigen risico
Ook het eigen risico dat je kiest, beïnvloedt de hoogte van je premie. Een hoger eigen risico kan leiden tot een lagere premie, maar het is belangrijk om hierbij een afweging te maken of dit voor jou voordelig is.

Wel of niet een reisverzekering afsluiten?

Het is aan te raden om voor elke persoon en situatie te overwegen of het zinvol is om een reisverzekering af te sluiten. Als je voor een voordelige premie de belangrijkste dekkingen kunt verkrijgen, is het altijd verstandig om dit te doen. Over het algemeen is het noodzakelijk om een reisverzekering te hebben in bepalde situaties, maar niet altijd.

Hoe vergelijken we bij Verzekering.nl

Bij Verzekering.nl nemen wij een uitgebreide selectie van reisverzekeraars op de markt mee in de vergelijking. Zo krijg je bij ons altijd een aanbod te zien dat up-to-date is. Goed om te weten is dat wij hierin een selectie maken van aanbieders van reisverzekeringen waar wij mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij altijd de beste reisverzekeringen aanbieden waar wij volledig achter staan.

Zo verdienen wij ons geld

Als je ervoor kiest om via onze website een reisverzekering af te sluiten, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Het goede nieuws is dat wij geen kosten aan jou doorberekenen voor het gebruik van onze website. Bovendien blijven je premies hetzelfde, ongeacht of je via ons of rechtstreeks bij de verzekeraar je reisverzekering afsluit.

Onze kwaliteit waarborgen wij zo

Er is niets belangrijker dan het afsluiten van een goede verzekering. Of het nu gaat om een zorg-, reis-, auto-, inboedel-, of een andere verzekering. Onze maatstaven zijn altijd hetzelfde. We vergelijken dan ook objectief en onafhankelijk onze verzekeringen. Hierdoor worden er geen partijen voorgetrokken.

Daarnaast werken we met een zo uitgebreid mogelijk aanbod. We staan alleen open voor een samenwerking met partners als zij een compleet aanbod aanbieden.

Ons doel is namelijk om zowel budget opties als uitgebreidere verzekeringen aan je voor te kunnen leggen. Zo kan onze vergelijkingstool de beste verzekering voor jou aanbieden.

De voordelen van de vergelijker van Verzekering.nl

Ons doel is om de best passende reisverzekering voor jouw wensen te vinden. We streven ernaar dat je goed verzekerd bent tegen een gunstige prijs. Onze vergelijker kan je uitstekend helpen bij het berekenen van een passende premie. Je krijgt een overzichtelijke lijst te zien met verzekeraars, gerangschikt van de laagste naar hoogste premie, op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Hier kun je gemakkelijk meer informatie vinden over de verzekeraars en de voorwaarden doornemen.

De voordelen van het gebruiken van onze vergelijker zijn enorm. Als je allerlei verzekeringen één voor één zou moeten opzoeken, kost dat veel tijd. Bij ons heb je in slechts 4 stappen en minder dan 5 minuten tijd een volledig overzicht van diverse verzekeraars. Bovendien is onze vergelijker 100% onafhankelijk. We streven echt naar het beste voor jou. Onze vergelijker is eenvoudig, overzichtelijk, tijdbesparend en betrouwbaar. Klik op de knop ‘vergelijk reisverzekeringen’ en vind eenvoudig de beste premie voor jouw situatie.

Bronnen en expertise

De volgende bronnen zijn geraadpleegd bij het opstellen van deze pagina:

Gecontroleerde informatie door een expert

Picture of Robert Jan Everts

Robert Jan Everts

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Robert Jan Everts. Robert houdt zich constant bezig met het waarborgen van de kwaliteit van het aanbod dat wij aanbieden. Hij checkt hierbij of de informatie van de aanbieders overeenkomt met de informatie die wij geven.

Scroll naar boven