De Amersfoortse

Waarom De Amersfoortse
De Amersfoortse was een ondernemingsverzekeraar die ondernemers en werkgevers hielp arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Verken de mogelijkheden van deze verzekeraar.

Per 1 januari 2022 is het label De Amersfoortse gestopt. Zij zijn verder gegaan onder het overkoepelende concern a.s.r.

De Amersfoortse was een verzekeraar voor voornamelijk ondernemers. De verzekeraar hielp ondernemers en werkgevers arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Als dit toch het geval is, hielpen ze je om snel weer aan het werk te gaan. De Amersfoortse was specialist op het gebied van inkomensverzekeringen voor zelfstandig ondernemers, werkgevers en werknemers. Deze verzekeraar streefde ernaar om de ondernemer zoveel mogelijk werk uit hoofd en handen te nemen. Dit deden ze door de juiste producten en diensten aan te bieden met betrekking tot arbeidsongeschiktheid, verzuim, zorg en pensioen. Dit deed de Amersfoortse door onder meer samen te werken met verzekeringsadviseurs. De Amersfoortse steunde ondernemers ook nog op andere manieren, zo heeft de verzekeraar een online crowdfunding platform opgericht om zo beginnende ondernemers te ondersteunen.

In 2021 is bekend geworden dat De Amersfoortse verder gaat onder de naam a.s.r.

(Voormalige) Contactgegevens De Amersfoortse

Telefoonnummer: 033-4642911
Bezoekadres:
Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht
Postadres:
Postbus 2072, 3500 HB Utrecht

Welke verzekeringen heeft De Amersfoortse?

Particulier


Met de zorgverzekering van De Amersfoortse bent u verzekerd van de beste hulp 24/7. De hoogte van de premie hangt af van het risico op schade. U kunt zelf uw verzekering samenstellen. Zo bent u altijd verzekerd van een goede verzekering die bij u pas
Lees verder
Scroll naar boven