Zakelijk

a.s.r. ongevallenverzekering

Kies voor financiële rust bij een ongeval
Onze top 5 ongevallenverzekeraars
Waarom a.s.r. ongevallenverzekering
a.s.r. ongevallenverzekering afsluiten. Vergelijk ongevallenverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Een foutje is snel gemaakt. In veel gevallen zullen de gevolgen hiervan klein zijn. Toch zijn er nog vaak genoeg ongelukken die grote gevolgen hebben. a.s.r. verzekeringen biedt een ongevallenverzekering aan waarmee je (een gedeelte van) de schade kunt dekken.

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering is een verzekering waarmee je (een gedeelte van) de financiële gevolgen van een ongeval dekt. Een vooraf afgesproken bedrag wordt uitgekeerd wanneer je blijvend invalide raakt of komt te overlijden. Een ongevallenverzekering wordt vaak afgesloten in combinatie met andere verzekeringen. Dit komt omdat een ongevallenverzekering relatief goedkoop is. Een ongevallenverzekering wordt dan, bijvoorbeeld, met een reisverzekering afgesloten.

Basisdekking van een ongevallenverzekering bij a.s.r.

Een basisdekking van een ongevallenverzekering is de meest eenvoudige die a.s.r. aanbiedt. Bij een basisdekking neem je een relatief kleine verzekering. Hierdoor zal de premie ook lager zijn. De basisdekking van de ongevallenverzekering bij a.s.r. keert uit in twee gevallen. Als eerst keert a.s.r. een bedrag uit bij een blijvende invaliditeit door een ongeval. Het bedrag dat uitgekeerd wordt hangt af van in hoeverre je invalide bent geraakt. Daarnaast keert a.s.r. een bedrag uit bij een ziekenhuisopname door een ongeval.

Voor- en nadelen van een ongevallenverzekering bij a.s.r.

Het afsluiten van een ongevallenverzekering heeft zoals alles zo zijn voor- en nadelen. Als eerst wordt de positieve kant benoemd. Om vervolgens enkele mindere punten in kaart te brengen.

 

Voordelen

De ongevallenverzekering kent enkele voordelen:

  • Alle gezinsleden zijn meeverzekerd;⁣
  • Risicovolle beroepen worden meeverzekert in een aanvullende ongevallenverzekering;
  • Ongevallenverzekering dekt wereldwijd
Nadelen

Om een goed beeld te kunnen schetsen van de ongevallenverzekering van a.s.r., is het goed om ook kritisch naar enkele punten te kijken. Hieronder staan enkele mindere punten:

  • Ongevallenverzekering alleen voor mensen onder de 70;
  • Niet gedekt bij ongeval met gevaarlijke sporten;
  • Geen maandelijkse uitkering

Ongevallenverzekering a.s.r. vergelijken

Ben je benieuwd of er naast de ongevallenverzekering van a.s.r. nog andere mogelijkheden zijn? Op de ongevallenverzekering vergelijkingspagina kun je alle ongevallenverzekeringen met elkaar vergelijken. Ga op zoek naar een verzekering die het best aansluit bij jouw situatie en sluit af. Met verzekering.nl kun je altijd en overal op zoek naar een verzekering met behulp van een onafhankelijke vergelijkingstool.

Vergelijk ongevallenverzekeringe

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven