a.s.r. caravanverzekering

Vakanties zonder zorgen
Waarom a.s.r. caravanverzekering
a.s.r. caravanverzekering afsluiten. Vergelijk caravanverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de caravanverzekering van a.s.r. kun je met een gerust gevoel op vakantie met de caravan of vouwwagen. Zij helpen je bij schade zo snel mogelijk weer op weg. Met een a.s.r. caravanverzekering of camperverzekering ben je duurzaam verzekerd.

Voor wie?

De asr caravanverzekering is iets voor jou wanneer je een caravan of vouwwagen hebt die jonger is dan 25 jaar. Daarnaast ben je goed verzekerd wanneer je met de caravan voor minder dan 6 maanden aaneengesloten op vakantie gaat in het buitenland. Ook als je toercaravan op een vaste plaats in Nederland staat en wanneer je de aankoopwaarde van je (vouw)caravan wilt verzekeren is de asr caravanverzekering iets voor jou.

Wanneer is de verzekering niet iets voor jou?

Indien je een echte stacaravan hebt is de recreatiewoningverzekering van asr geschikt. De asr caravanverzekering is ook niet geschikt wanneer je caravan bij aanvraag meer dan € 60.000 waard is of je vouwwagen meer dan € 40.000. Wanneer je verder wilt reizen dan Europa of de landen rondom de Middellandse zee ben je ook niet verzekerd met de caravanverzekering.

Voordelen a.s.r. caravanverzekering

Bij schade kan de partner van a.s.r., Omnia CCS, helpen met de reparatie. Dit is een specialist op het gebied van schades aan een caravan of camper en staan garant voor duurzaam en vakkundig herstel. De pechhulp en hulpverlening is standaard meeverzekerd. Daarnaast heeft a.s.r. nog andere voordelen, zoals:

  • a.s.r. belegt je verzekeringspremie op maatschappelijk verantwoorde wijze.
  • Hagelschade is mee te verzekeren met de casco allrisk.
  • Voortent en caravanmover is extra mee te verzekeren.
  • Met de casco allrisk is schade aan je caravan verzekerd voor schade door eigen schuld, zoals een aanrijding. Daarnaast is overige schade door bijvoorbeeld diefstal en vandalisme meeverzekerd.
  • Tot wel 10% korting op je premie met het voordeelpakket van a.s.r.

Caravanverzekeringen vergelijken

Verder kijken dan de asr caravanverzekering? Het is het erg voordelig om een caravanverzekering te vinden die het beste bij jou en bij jouw portemonnee past. Daar kunnen wij je mee helpen, want wij vergelijken een groot aantal verzekeraars van caravanverzekeringen. Op de pagina van Verzekering.nl kun je alles lezen over de caravanverzekeringen. Verzekering.nl is een vergelijkingswebsite die zich kenmerkt door haar objectieve, professionele en vooral onafhankelijke houding in het zoeken naar de goedkoopste verzekering die het beste bij je past. Wij helpen je graag.

Vergelijk caravanverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven