Zakelijk

a.s.r. caravanverzekering

Vakanties zonder zorgen
Waarom a.s.r. caravanverzekering
a.s.r. caravanverzekering afsluiten. Vergelijk caravanverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de caravanverzekering van a.s.r.ga je veilig op de weg en ben je verzekerd van een zorgeloze reis. Bij a.s.r. verzekeringen draait alles in het teken van het helpen van mensen. Ze zijn er om klanten te ondersteunen bij het delen van risico’s en het opbouwen van vermogen voor de toekomst. Wil je meer informatie over de caravanverzekering van a.s.r., lees dan hier verder.

Caravanverzekering a.s.r

De caravanverzekering van a.s.r. sluit je af via een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij zijn beter in staat om jouw specifieke situatie te beoordelen dan zij dat kunnen. Dit is voor a.s.r. van groot belang, omdat ze willen waarborgen dat je nooit onder- of oververzekerd bent. Daarnaast nemen adviseurs veel administratieve zaken uit handen, wat voor jou wel zo fijn is. Standaard biedt a.s.r. hulpverlening en pechhulp aan als onderdeel van de caravanverzekering. Bovendien kun je kiezen voor een dekking van 1, 3 of 5 jaar voor de aankoopwaarde van je caravan of vouwwagen. 

Basisdekkingen caravanverzekering

Wanneer je caravan of vouwwagen losgekoppeld is van de trekkende auto, ben je standaard verzekerd voor schade die je veroorzaakt aan anderen of hun eigendommen (aansprakelijkheid – WA). Met de basisdekkingen Casco Beperkt of Casco Allrisk ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen caravan of vouwwagen, met vergoeding op basis van de aankoopwaarde of de dagwaarde, afhankelijk van de gekozen dekking en hoelang je de caravan al hebt.

Basisdekking Casco Beperkt:
 • Schade aan andere of hun eigendommen
 • Hulpverlening inclusief pechhulp
 • Schade door brand en natuurgeweld (behalve hagel)
 • Diefstal en inbraak
Basisdekking Casco AllRisk

Dezelfde dekking als Casco Beperkt, aangevuld met:

 • Schade aan je caravan of vouwwagen door een aanrijding, botsing of omdat de je van de weg raakt
 • Overige schade, zoals vandalisme

Aanvullende opties caravanverzekering

 • Caravanmover: Verzekering voor je caravanmover met dezelfde dekking als de basisdekking.
 • Voortent/Luifel: Verzekering voor je voortent en/of tentluifel met dezelfde dekking als de basisdekking.
 • Inboedel: Verzekering voor alle spullen die je in je caravan of vouwwagen meeneemt of achterlaat, met dezelfde dekking als de basisdekking.
 • Hagelschade: Verzekering voor schade door hagel voor caravans en vouwwagens, niet beschikbaar bij de basisdekking Casco Beperkt.
Extra opties caravanverzekering

Bij a.s.r. bieden ze ook de mogelijkheid om je eigen risico aan te passen, met de keuze van €0, €150, €250 of €500. Let op! Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie. Bij het berekenen van je premie houden ze rekening met factoren zoals de cataloguswaarde van je caravan of vouwwagen en de door jou gekozen opties.

Voordelen: caravanverzekering a.s.r. 

Bij het afsluiten van onze caravan- en vouwwagenverzekering profiteer je ook van de volgende voordelen:

 • Korting als je meerdere schadeverzekeringen bij ons afsluit.
 • Deskundige hulp bij schade door je adviseur, en je hebt een vaste schadebehandelaar bij a.s.r.
 • Je kunt de verzekering op elk gewenst moment opzeggen, met de einddatum die jij kiest.

Caravanverzekering vergelijken

Het is verstandig om op zoek te gaan naar een caravanverzekering die niet alleen aansluit op jouw behoeften, maar ook binnen je budget past. Wij zijn er om je hierbij te ondersteunen door verschillende caravanverzekeraars met elkaar te vergelijken. 

Op de website van Verzekering.nl vind je gedetailleerde informatie over diverse caravanverzekeringen. Verzekering.nl staat bekend om haar objectieve, professionele, en vooral onafhankelijke aanpak bij het vinden van de meest betaalbare verzekering die perfect bij jou past. We zijn hier om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze. 

Wil je de a.s.r. caravanverzekering vergelijken, doe dit met de knop hieronder om erachter te komen of de caravanverzekering iets voor jou is

Vergelijk caravanverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven