Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

SAA inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van SAA zorg je ervoor dat je verzekerd bent voor de spullen die in jouw huis staan. Deze spullen zijn verzekerd tegen brand-, water-, diefstal en/of andere schade. SAA biedt je de keuze uit twee basispakketten welke beiden zijn te verrijken met aanvullende verzekeringen. Je kan ook jouw eigen risico kiezen: € 150,-, € 250,- of € 500,-. Hoe hoger jouw eigen risico is, hoe meer korting je krijgt op jouw premie.

De inboedelverzekering van SAA

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. SAA heeft de volgende basisverzekeringen:

- Inboedelverzekering basis
- Inboedelverzekering Allrisk

Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel. Als je hier meer over wilt weten ga dan naar de site van de SAA.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod

aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering af te sluiten die het beste bij jou past. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Vergelijk verzekering


© copyright