Zakelijk

Polis Direct inboedelverzekering

Waarom Polis Direct inboedelverzekering
Met de inboedelverzekering van Polis Direct zijn alle losse spullen binnen in jouw huis verzekerd tegen bijvoorbeeld storm, diefstal en brand. tot maximaal € 125.000,-.

Met de inboedelverzekering van Polis Direct zijn alle losse spullen binnen in jouw huis verzekerd tegen bijvoorbeeld storm, diefstal en brand. tot maximaal € 125.000,-. Je krijgt van de verzekeraar garantie tegen onderverzekering met de inboedelwaardemeter. Tijdens een verhuizing is jouw inboedel één maand op beide adressen verzekerd. Tevens krijg je tot 12% korting bij het afsluiten van het compleet thuispakket.

Pakketkortingen bij Polis Direct

Bij Polis Direct kunt je bij het afsluiten van meerdere verzekeringen gebruikmaken van het thuispakket. Met dit thuispakket kunt profiteren van de volgende pakketkortingen:
-2 verzekeringen: 3% korting
-3 verzekeringen: 6% korting
-4 verzekeringen: 9% korting
-5 verzekeringen: 12% korting

Het thuispakket van Polis Direct bestaat uit vijf verzekeringen:
-Opstalverzekering
-Inboedelverzekering
-Aansprakelijkheidsverzekering
-Gezinsongevallenverzekering
-Gezinsrechtsbijstandverzekering

 

 

De Polis Direct inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Je bent met het basispakket van Polis Direct verzekerd voor een aantal zaken:

-Audio- en videoapparatuur is gedekt tot maar liefst € 10.000,-
-Ook dekking als je schade heeft door ‘eigen schuld’, maar het niet opzettelijk gebeurd is
-Als je de online inboedelwaardemeter invult (deze kom je tegen in de premieberekening), heb je garantie tegen onderverzekering
-Tijdens een verhuizing is jouw inboedel één maand op beide adressen verzekerd.
-Natura herstelservice: wij zorgen dat jouw schade gerepareerd wordt

Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen vergelijken. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kun je bekijken welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven