Zakelijk

BOVAG inboedelverzekering

Waarom BOVAG inboedelverzekering
Met de inboedelverzekering van BOVAG zijn alle losse spullen in jouw huis verzekerd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om onvoorziene kosten.

Met de inboedelverzekering van BOVAG zijn alle losse spullen in jouw huis verzekerd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om onvoorziene kosten. Jouw inboedel is verzekerd tegen schade die o.a. veroorzaakt zijn door: brand, wateroverlast en inbraak.

De inboedelverzekering van BOVAG

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Je bent verzekerd voor schade door inbraak, neerslag, brand, blikseminslag en ontploffing.

De volgende categorieën aan spullen zijn verzekerd:
• Losse spullen
• Sieraden
• Audioapparatuur
• Spullen buiten huis

Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kun je bekijken welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven