Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Aon inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van AON zijn al jouw losse spullen in jouw huis verzekerd tegen o.a. brand en diefstal. Zo ben je gerust van een goede verzekering die jouw eigendommen ook goed beschermt.

Inboedelverzekering van AON

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Je bent verzekerd voor de volgende zaken:

• Brand, diefstal en ongelukjes
• Veranderingen aan uw huurwoning
• Gebroken ramen
• Sieraden, antiek en kunst
• Spullen in uw garage

Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel. Als je hier meer over wilt weten ga dan naar de site van de AON.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kun je bekijken welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering


© copyright