Zakelijk

SAA scooter- en brommerverzekering

Waarom SAA scooter- en brommerverzekering
SAA scooter- en brommerverzekering afsluiten. Vergelijk scooter- en brommerverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw scooter en brommer via Verzekering.nl

Wil je jouw bromfiets, scooter, snorfiets of brommobiel verzekeren tegen een scherpe premie? Bij SAA ben je aan het juiste adres voor scooter- en brommerverzekering. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor het verzekeren van jouw voertuig en betaal alleen premie voor wat je werkelijk wilt verzekeren, of het nu gaat om brand, diefstal, aanrijdingen, of een combinatie daarvan.

Dekking scooter- en brommerverzekering SAA

Basisdekkingen bij SAA

SAA biedt vier basisdekkingen voor de scooter- en brommerverzekering waaruit je kunt kiezen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Diefstal, Aanrijding, en Diefstal en Aanrijding. Kies de dekking die perfect aansluit op jou en je bromfiets. Hier zijn de details van wat elke dekking inhoudt:

  • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid): Deze dekking is verplicht en dekt schade die je met je bromfiets aan anderen veroorzaakt. Schade aan je eigen bromfiets is niet verzekerd.
  • Diefstal: Met deze dekking ben je onder andere verzekerd tegen diefstal, verduistering of poging daartoe.
  • Aanrijding: Met deze dekking ben je onder andere verzekerd voor schade door een aanrijding, vandalisme, vallen en schade veroorzaakt door rondvliegende voorwerpen bij brand en storm.
  • Diefstal en Aanrijding: Deze dekking biedt een zeer complete bescherming door zowel diefstal- als aanrijdingsrisico’s te dekken.
Aanvullende Dekkingen voor extra zekerheid

Je kunt aanvullende verzekeringen overwegen om nog meer zekerheid te hebben op jou scooter- en brommerverzekering van SAA, zoals rechtshulp bij een geschil in het verkeer, of dekking wanneer een mede-opzittende gewond raakt. Bij SAA ben je verzekerd voor een zorgeloze rit. De scooter- en brommerverzekering van SAA biedt verschillende aanvullende dekkingen voor je bromfiets of scooter, waaronder:

  • Pechhulp: Pech onderweg? Met pechhulp van SAA krijg je snel weer hulp en betaal je alleen voor de onderdelen, niet voor de reparatie.
  • Aanschafwaardegarantie: Als je de eerste eigenaar bent en je bromfiets wordt gestolen of total loss verklaard, ontvang je het bedrag dat je hebt betaald voor je nieuwe bromfiets.
  • Opzittenden: Bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval krijg je een vergoeding.
  • Verhaalsrechtsbijstand: SAA helpt je met het terugkrijgen van kosten als je een aanrijding hebt met een andere partij die aansprakelijk is.
  • Bestuurder jonger dan 25 jaar: Let op, als je ouder bent dan 25 jaar, is je bromfiets niet verzekerd als je deze uitleent aan iemand jonger dan 25 jaar, en wordt de WA-schade volledig op jou verhaald.

Scooter- en brommerverzekering van SAA

Eigen Risico bij SAA

Bij het afsluiten van een scooter- en brommerverzekering van SAA met de basisdekkingen Diefstal, Aanrijding, of Diefstal en Aanrijding, betaal je een standaard eigen risico van €125 per schade. Je hebt ook de mogelijkheid om dit eigen risico af te kopen tegen een hogere premie, of juist te verhogen naar €350 om je premie te verlagen.

Extra Kortingen bij SAA

SAA biedt ook verschillende kortingsmogelijkheden, zoals de bonus/malus-ladder die tot 75% korting biedt. De premietoeslag is niet van toepassing als je de laagste trede op de no-claimladder hebt. Er zijn ook kortingen beschikbaar als je jouw bromfiets hebt beveiligd met een Track & Tracesysteem.

Scooter- en brommerverzekering vergelijken

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met jou willen delen. Je kan de scooter- en brommerverzekering van SAA dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk scooter- en brommerverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven