Zakelijk

Polis Direct scooter- en brommerverzekering

Waarom Polis Direct scooter- en brommerverzekering
Polis Direct scooter- brommerverzekering afsluiten. Vergelijk scooter- en brommerverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw scooter of brommer via Verzekering.nl

Je kunt bij Polis Direct een scooter- en brommerverzekering afsluiten tegen Wettelijke Aansprakelijkheid en Volledig Casco. Deze verzekeringen worden aangeboden door ENRA. Met de wettelijke aansprakelijkheid ben je verzekerd tegen schade die je aanbrengt aan anderen. De Volledig Casco dekking dekt onder andere diefstal en eigen gemaakte schade. Deze verzekering wordt bij Polis Direct aangeboden door ENRA.

Relatie Polis Direct en ENRA

ENRA Verzekeringen is een zusteronderneming van Polis Direct. Net als Polis Direct biedt ENRA Verzekeringen hoogwaardige producten tegen concurrerende premies.

Het is belangrijk om te weten dat ENRA scooter- en brommerverzekeringen niet rechtstreeks bij Polis Direct kunnen worden afgesloten, maar via samenwerkende tweewielerspecialisten die met ENRA samenwerken. Je kunt op de website van ENRA Verzekeringen de dichtstbijzijnde aanbieder vinden voor het afsluiten van je scooterverzekering.

Het is essentieel om op te merken dat Polis Direct geen aanbieder is van brommerverzekeringen en geen vergoeding ontvangt van ENRA Verzekeringen. Bovendien behandelt Polis Direct geen schadeclaims voor ENRA Verzekeringen.

Dekkingen scooter- en brommerverzekering van Polis Direct 

WA-verzekering

In Nederland is een WA-verzekering verplicht voor bromfietsen en scooters. Met de WA-verzekering van ENRA ben je gedekt voor schade aan anderen die je met je scooter of bromfiets veroorzaakt. Deze dekking biedt tot € 6.100.000 voor letselschade en tot € 2.500.000 voor materiële schade aan anderen. Daarnaast profiteer je van hulpverlening en verhaalservice in heel Nederland.

Aanvullende dekkingen

ENRA biedt aanvullende dekkingsopties voor extra bescherming. Je kunt kiezen voor:

  • Diefstalverzekering: Deze dekking beschermt je tegen schade aan je bromfiets door diefstal en gevolgschade door diefstal. Onderdelen zijn ook gedekt bij diefstal.
  • Cascoverzekering inclusief WA: Met deze uitgebreide dekking is je bromfiets volledig verzekerd, zelfs als je zelf schade hebt veroorzaakt. Het dekt onder andere schade door botsingen, omvallen, aanrijdingen met dieren, vandalisme, brand, storm, hagel, overstroming en schade door externe factoren. Bovendien omvat deze verzekering pechhulp in heel Nederland.
  • Aanvullende verzekeringen: Je kunt kiezen voor een verhaalsrechtsbijstandsverzekering en een opzittendenverzekering voor extra bescherming.

Voordelen Polis Direct scooter- en brommerverzekering

  • Bij een schadevrij verleden kunt u een hoge startkorting van 55% ontvangen en een maximale bonuskorting van 75%
  • Altijd inclusief gratis valhelmdekking, verhaalservice en hulpverlening na een ongeval
  • ENRA werkt samen met een netwerk van 1500 tweewielerspecialisten door het hele land. Hierdoor kun je eenvoudig een verzekering afsluiten bij een dealer bij jou in de buurt.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. U kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven