Zakelijk

Lancyr scooter- en brommerverzekering

Waarom Lancyr scooter- en brommerverzekering
London scooter- en brommerverzekering afsluiten. Vergelijk scooter- en brommerverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw scooter en brommer via Verzekering.nl

Een scooter- en brommerverzekering van Lancyr is van cruciaal belang voor iedereen die een scooter of bromfiets bezit. Net als bij autoverzekeringen is het in Nederland verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten voordat u met uw brommer of scooter de weg op mag. De keuze voor aanvullende verzekeringen is echter afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Aanvullende dekking scooter- en brommerverzekering Lancyr

De uitgebreide scooter- en brommerverzekering die Lancyr biedt zijn:

Ongevallen opzittendenverzekering:

Deze aanvullende verzekering kan als module aan uw scooterverzekering worden toegevoegd en keert een vast bedrag uit in geval van blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. Het kan zijn dat sommige verzekeraars deze dekking alleen aanbieden als de bestuurder ouder is dan 24 jaar.

Schade opzittendenverzekering

Deze aanvullende verzekering, die als module aan uw scooter- en brommerverzekering van Lancyr kan worden toegevoegd, dekt daadwerkelijke schade. Dit betekent dat zowel letselschade als materiële schade van zowel u als uw passagiers wordt vergoed. Net als bij de ongevallen opzittendenverzekering geldt soms een minimumleeftijd, meestal ouder dan 24 jaar.

Verhaalbijstand:

De scooter- en brommerverzekering van Lancyr biedt juridische bijstand in het geval van een geschil over schuld bij een ongeval. Hierdoor hoeft u niet zelf in discussie te gaan met de tegenpartij en diens verzekeraar. Het is echter raadzaam om een aparte rechtsbijstandverzekering voor verkeer af te sluiten, omdat deze een bredere dekking biedt. Bijvoorbeeld als de scooter is bedoeld voor een van uw inwonende kinderen, is gezinsdekking handiger.

Scooter- en brommerverzekering vergelijken

Wil je jouw scooter of bromfiets goed verzekeren en profiteren van de juiste dekking? Met de juiste verzekering kun je met een gerust hart de weg op en ben je beschermd in geval van onvoorziene gebeurtenissen. Jouw veiligheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. Je kunt de scooter- en brommerverzekering van Lancyr dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen wel via ons af te sluiten zijn.

Vergelijk scooter- en brommerverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven