Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Lancyr scooter- en brommerverzekering

Net zoals bij een auto moet jij je scooter of bromfiets eerst verzekeren voordat je pas op de weg mag rijden. Je moet minimaal een WA-verzekering hebben afgesloten, maar je kan ook kiezen voor een uitgebreide verzekering. De uitgebreide verzekeringen die Lancyr biedt zijn:


Ongevallen opzittendenverzekering:

Bij deze verzekering keert de verzekeraar een vast bedrag uit als er bij een ongeluk blijvende invaliditeit is of zelfs een overlijden. Deze verzekering kan in sommige gevallen alleen worden afgesloten als je ouder bent dan 24 jaar.

Schade opzittendenverzekering

Bij deze verzekering keert de verzekeraar de daadwerkelijke schade uit. Dit houdt in dat naast letselschade ook materiele schade wordt vergoed van jou en jouw opzittenden. Hier geldt ook dat in sommige gevallen deze verzekering alleen kan worden afgesloten als je ouder bent dan 24

Verhaalbijstand:

Bij deze verzekering heb je bijstand wanneer het na een ongeval niet duidelijk is bij wie de schuld ligt. Op deze manier hoef jij zelf niet met de andere verzekeraar een discussie te voeren, Deze kan worden aangesloten bij de brommerverzekering.

In de meeste gevallen is het echter handiger om een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten om dat deze meer dekt. Dit is al helemaal het geval wanneer de brommer /scooter voor een van de inwonende kinderen is.

Vergelijk verzekering


© copyright