VvAA aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom VvAA aansprakelijkheidsverzekering
VvAA aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw aansprakelijkheids via Verzekering.nl

De aansprakelijkheidsverzekering van VvAa dekt jouw schade als je per ongeluk iemand verwondt of spullen van een ander beschadigt en als je volgens de wet aansprakelijk bent voor de gemaakte schade. Deze verzekering is voor jezelf, jouw gezinsleden en huispersoneel. De schade die is aangebracht is verzekerd tot een maximum van 2.500.000 euro. Hiernaast krijgen jonge professionals die maximaal vijf jaar geleden hun eerste studie aan het hbo of wo hebben afgerond 10% korting op de premie van hun verzekering.

Wat is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van VvAa?4

De aansprakelijkheidsverzekering van VvAA dekt:

  • Schade door jouzelf, jouw partner, kinderen of huisdieren
  • EHBO-dekking
  • Vrijwilligerswerk
  • Wereldwijde dekking
  • 24/7 assistentie door Artsen Alarm Service
Wat is niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van VvAa?
  • Schade aangericht met opzet
  • Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
  • Schade door wapens
  • Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
  • Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

Aansprakelijkheidsverzekering van VvAa

Eigen risico

Bij VvAA heb je standaard geen eigen risico. Na aanvraag van jou aansprakelijkheidsverzekering kan je ervoor kiezen om toch een eigen risico te nemen. Dit wordt gedaan zodat je korting krijgt op je premie. Er wordt dan wel minder schade uitgekeerd.

Voor hoeveel verzekerd?

Er wordt bij VvAA voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €2.500.000.

Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekering via Verzekering.nl

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan Aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een Aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met jou willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven